≫ 

Rolerkoster poluvreme za Brđane: Poveli, pa videli "evropski fudbal", Badamosijeva greška potopila Čuku

Ekipa sa Banovog brda nije znala šta ju je snašlo posle prvobitnog gola

  • 1
FK Čukarički, FK Tvente Printskrin: Youtube / Arena Sport TV

Fudbaleri Čukaričkog igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija protiv Tventea, gde ekipa iz Holandije ima prednost od 3:1 iz prvog meča. Brđani su uspeli da povedu u ranoj fazi meča, ali ta radost nije dugo potrajala, te se i istoprila do 45. minuta.

Kraj poluvremena je ostavio određenu gorčinu u ustima fudbalera Čukaričkog. Poveli su već u ranoj fazi meča preko Luke Adžića i mnogi su pomislili da će ekipa iz Beograda uspeti da napravi potencijalno iznenađenje, no, Tvente je ipak pokazao da je u ovom trenutku znatno moćniji tim.

Adžić je dao gol posle prelepe akcije Čukaričkog, nekadašnje dete Crvene zvezde dobilo je pravovremenu loptu, ostao je sam, oči u oči sa Larsom Unerštalom i poslao je loptu kroz njegove noge.

Međutim, ta radost trajala je i manje od 10 minuta, kada je napadačk Čuke, Badamosi, napravio ogromnu grešku. Dosuđen je faul za Tvente s leve strane, poslata je lopta u šesnaesterac i kad se pomislilo da će napadač iz Gambije loptu poslati daleko od gola, on ju je promašio i namestio je Properu za poravnanje rezultata.

Ipak, ni to nije bilo sve od ekipe Tventea. Kada se činilo da su se ekipe primilie, Flap je postigao i još jedan gol, te i zvanično "potopio" Čukarički.

Video: Da li je ovo još jedan nedosuđeni penal: Sporna situacija na meču Čukarički - Radnički

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jela

    11. avgust 2022 | 20:06

    Nema veze nasi novinari uvek nadju neko opravdanje za poraze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA