Javio se Tomović posle udaranja lica s foto markerom: "Psovao mi decu cigansku, ne dam na porodicu"

Bivši igrač Zvezde tvrdi da se kaje zbog svog čina, ali ističe da bi voleo da čuje i čoveka kojeg je napao

  • 43
Nenad Tomović Foto: MN Press

Mnogo ružnih scena viđeno je na utakmici Partizana i AEK-a, a jedna od njih viđena je na kraju meča kada je igrač gostiju i bivši reprezentativac Srbije Nenad Tomović udario jedno lice pored terena koje je imalo foto marker.

Kolege fotografi ne mogu da potvrde za koju redakciju ovo lice radi, a moguće je i da je u pitanju neko od navijača, a ne fotograf, ili neko ko radi za neku i portal posvećen Partizanu ili Instagram stranici, koje su u poslednje vreme "nikle kao pečurke".

Očigledno on nije umeo da obuzda navijačke emocije tokom meča, pa je na meti imao bivšeg igrača Crvene zvezde Nenada Tomovića, koji je, prema njegovoj strani priče, odlučio da raščisti račune posle meča zbog uvreda na njegov račun i psovanja dece i porodice.

- Ne bih nikad tako odreagovao, ali mi je taj čovek celo drugo poluvreme psovao decu cigansku i vređao me konstantno. Da mi nije pominjao decu nikad ne bih reagovao. Morao sam da odreagujem jer mi je dirao porodicu. Igrao sam u Zvezdi, i ranije sam trpeo uvrede i ostajao imun, ali ne dam na decu - rekao je Tomović za Sputnjik.

Kasnije je i u razgovoru za Mozzart Sport rekao da bi voleo da čuje šta čovek koga je napao ima da kaže o incidentu.

Pogodili su me natpisi u domaćim medijima sa epitetima jezivo, sramota, bruka, najveći incident u istoriji Humske, koje ipak shvatam kao branjenje struke i novinarstva, ako se takav čovek može nazvati novinarom. Voleo bih da neko njega, jer verujem da se zna ko je, pitao zašto je došlo do incidenta. Da vidim da li bi on imao hrabrosti da prokomentariše i eventualno argumentima opravda ili osudi moj čin. Posle prespavane noći se kajem zbog svega što se desilo. Ishitreno sam reagovao i to ne priliči profesionalnom sportisti, ali sa druge strane nekada srce reaguje brže od pameti. Posebno kada ti neko 45 minuta vređa decu, priča najružnije psovke. Sa te druge strane je možda i bilo normalno da reagujem.

Ipak, ponovio je Tomović da se kaje zbog svega i da ovo baca mrlju na njegovu karijeru i veliki uspeh AEK-a iz Larnake.

- Iskreno se kajem. S obzirom na to da sam neko ko nema jednu mrlju u karijeri nije mi trebalo ovo, naročito posle našeg istorijskog uspeha. Nije bilo lako igrati protiv Partizana u kakvom god da su stanju. U Humskoj je uvek teško igrati, podrška navijača je bila odlična, čitav dvomeč je bio za pamćenje i moj gest nekako baca senku na naš uspeh, ali mi je drago da imam priliku da kažem svoju verziju čitavog događaja jer nemam društvene mreže i drugi način da se obratim širokoj javnosti. Kajem se, neprimerena je reakcija, da se isto ponovi, šta god mi je pričao ne bih ponovo isto postupio, iako sam kao otac i neko ko ima osećanja morao da reagujem. Voleo bih da neko nađe tog kvazi fotografa i da ga pita šta je to pričao i zašto je navukao toliki gnev sa moje strane - kazao je Tomović.

Video: Maltretiranje igrača Partizana pred Jugom: Grobari ih terali da pevaju pesme protiv uprave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    12. avgust 2022 | 12:13

    Ako si ga brate i ja bih.

  • Delija

    12. avgust 2022 | 12:30

    Znao sam odmah da je to u pitanju jer niko nebih reagovao dok se deca ne spomenu, to je bagra grobarska. Ako je fotograf on treba da bude neutralan

  • Prcko

    12. avgust 2022 | 12:28

    Neznanju oni drugačije osim da psuju i vređaju familiju Nadam se da će da ugase ovo zlo Srpskog fudbala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA