≫ 

Nismo najgori: U Argentini navijači zapalili automobile svojim igračima

Ludilo u Južnoj Americi, opet huligani u glavnom ulogama

  • 2
pozar automobila Foto: twitter/jrojasa75

Nema samo u Srbiji huliganskih ispada i scena kakvim smo sinoć svedočili na evro utakmici Partizana sa AEK-om. Tuča sa policijom, upad huligana na atletsku stazu, vređanje, ponižavanje i postrojavanje igrača su ništa naspram onog što se desilo igračima argentinskog Aldosivija,

Tamo su besni huligani tog kluba zapalili pet automobila koji pripadaju igračima Aldosivija i članovima stručnog štaba nakon što je ekipa pretrpela novi prvenstveni poraz. argentinskog prvoligaša

Aldosivi je u utakmici 13. kola argentinske "Lige profesional" gostovao kod Godoj Kruza gde je poražen 0:2 što je ekipi bio deveti ligaški poraz, pa je sada na pretposlednjem lige koja broji 28 klubova, sa osam bodova iz 13 utakmica.

Izgoreli automobili bili su parkirani na klupskom parkingu u Mar de Plati, na koje su se igrači dovezli pre puta na gostovanje. Planuli su samo nekoliko minuta nakon kraja utakmice, a iako su vatrogasci brzo alarmirani, petorica igrača ostala su bez svojih vozila.

Video: Argentinska navijačica ostavlja bez daha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA