Stručni štab Partizana: Pored Nađa vraća se i trener golmana Jovšić

Svi ostali saradnici su dobro poznati Gordanu Petriću, jer je već radio sa njima tokom mandata Zorana Mirkovića

  • 25
Gordan Petrić i Strahinja Pandurović Foto: MN Press

Novi trener Partizana - Gordan Petrić imenovao je i svoj stručni štab, koji će u određenoj meri biti promenjen u odnosu na prethodni period. Već je poznato da je Albert Nađ prvi pomoćnik novog šefa struke, a kako trenutno stvari stoje pomenuti sektor će brojati još šest tremera.

Za početak u stručni štab će se vratiti dugogodišnji trener golmana Nemanja Jovšić, koji je prilikom dolaska Ilije Stolice ustupio svoje mesto Miljanu Vesiću, a smenjen je zajedno sa sada već bivšim trenerom.

Uz Petrića će takođe biti i drugi pomoćni trener Strahinja Pandurović, analitičari Lazar Tomić i Miloš Podunavac, kao i kondicioni treneri Miša Filipović i Saša Tomić, koji su bili deo stručnog štaba i kod Ilije Stolice.

Za početak tandem Petrić - Nađ će imati ozbiljan posao da ekipu dovedu i optimalno fizičko stanje, jer su zbog očajnog rada tokom letnjih priprema igrači potpuno nespremni (ko ne veruje, neka pogleda snimak sa meča sa AEK-om gde Rikarda Gomeša, koji je prošle godine odigrao preko 40 utakmica sa 90 minuta, hvataju grčevi u 70. minutu).

Takođe, biće bitan i psihološki aspekt, jer crno-beli imaju pet vezanih neupseha, što se ne pamti 30 godina unazad i bitna im je "šok terapija", odnosno dobar rezultat na nedeljnom meču sa Mladosti GAT kako bi se vratili u kolosek.

Video: Da li su igrači Partizana sami skinuli dresove ili su im to tražili navijači?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    12. avgust 2022 | 19:18

    Katastorfa, Sava je i imao nesto ovo je bas katastrofa

  • Agaton

    12. avgust 2022 | 20:46

    Kazu da se ocajno radilo tokom priprema, a onda zadrzis istog kondicionog ttenera ?!? Mhn...

  • grobar

    12. avgust 2022 | 19:05

    Toliko o njemu kakav mu je stab…strasno i sramotno sta rade VV

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA