Sivić dao ostavku: Radnički iz Niša ostao bez trenera nakon serije loših rezultata

"Meraklije" ne znaju za trijumf u novoj sezoni

  • 11
Tomislav Sivić Foto: RTS 3 - Printscreen

Fudbaleri niškog Radničkog doživeli su još jedan težak poraz na domaćem terenu, pošto je bolji od njih bio Novi Pazar (1:3), a na konferenciji nakon meča ostavku je dao trener domaćih Tomislav Sivić.

Strateg Nišlija nije krio razočarenje izdanjem svoje ekipe, ali nije ni tražio alibi u vidu bilo koga, već je svu odgovornost preuzeo na sebe.

- Ako smo do sada imali dobre utakmice i nesrećno prolazili, danas to nije bio slučaj. Prvo poluvreme smo mi smo njih spustili u nisku zonu, imali višak po bokovima, radili što smo se dogovorili. Ali, opet su nam došle glave skandalozne individualne greške. Ne može kapiten da izgubi loptu u svojih 20 metara tek tako. Drugi gol ko zna koja po redu greška Tolordave. Ne može tako pas da se odira čoveku koji ima dva igrača na leđima. Sami smo sebi dali golove. Igrali smo loše, nismo bili na nivou koji je potreban za ekipu koja želi pobedu, Nisam video strast kod igrača, želja je bila na minimumu. Čestitam Novom Pazaru na zasluženoj pobedi. Čekali su nas, kaznili su nas. Ja sam taj koji je odgovoran.

Svestan je Sivić da je Radnički upao u sivilo, i da će mu trebati dosta da iz njega izađe. Samim tim je uradio i jedino logično nakon sedam mečeva u sezoni bez ijedne pobede - podneo je ostavku.

- Radničkom je sada potrebno nešto mnogo jače da se prodrma. Trener je taj koji mora da ide, da dođe neko ko će moći to bolje da uradi. Ovo je bilo sramno, ja se stidim toga. Žao mi je niške publike, ništa nije slutilo da će ova sezona ovako da krene. Nekom je život majka, nekom maćeha - bile su reči Sivića.

Ovo je četvrta smena trenera u novoj superligaškoj sezoni. Pre Radničkog bez trenera su ostali Mladost GAT, surdulički Radnik, Voždovac, te najskorije Partizan.

Video: Sivić jasan: Nije bio penal! Voleo bih da vidim da li bi se svirao za Radnički u istoj situaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko arbitar

    12. avgust 2022 | 22:31

    Respekt za gospodina SivićaIgrači mu nisu vratili ni 2% na terenu, ali je on ostao dostojanstven i posle toga. Svaka čast čoveku na ponašanju ali ozbiljno!!!

  • Nišlija

    12. avgust 2022 | 23:39

    Kad će Ivica da ode? Najurismo Novicu, sad još i Ivicu i da procveta Niški i fudbal na jugu Srbije nakon braće Tončev i njihovih naslednika.

  • 😄😄😄

    12. avgust 2022 | 23:34

    Nek uzmu stolicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA