Dušan Vlahović poslao podršku Valeriju Božinovu pred meč protiv Saše Ilića

Bugarin je uzvratio podrškom za srpskog napadača i ekipu Juventusa

  • 1
Dušan Vlahović, Saša Ilić Foto: MN Press

Srpski fudbaler Dušan Vlahović poslao je poruku podrške svom nekadašnjem saigraču Valeriju Božinovu koji trenutno radi kao pomoćni trener ekipe Septembri iz Sofije, a zanimljivo je da je ta poruka podrške stigla pred meč koji će Septembri igrati protiv CSKA iz Sofije koji sa klupe predvodi Partiznova legenda Saša Ilić.

Šef stručnog štaba u ekipi Septembri je srpski stručnjak Slavko Matić, pa će ovo osim malog gradskog derbija biti i mali derbi srpskih trenera.

Vlahović je putem video poruke poslao podršku Božinovu, ali i svim igračima Septembrija, a bivši bugarski fudbaler je objavio taj video na svom Instagramu.

- Ćao svima, ja sam Dušan Vlahović, i želeo bih da pošaljem veliki pozdrav za FK Septembri. Pre svega da pozdravim Božu, velikog majstora i poznavaoca fudbala. Da vam poželim sreću pred utakmicu, da pregazite, da odigrate dobro i hrabro. Znam da ste svi mladi i željni dokazivanja, samo treba da budete hrabri, da idete jako i da se ne plašite ničega i ostvarićete sve rezultate napornim radom i trudom. I, naravno, slušajte starije i trenere šta vam pričaju i sigurno ćete napraviti velike stvari. Još jednom veliki pozdrav, želim vam puno sreće i sve najbolje - rekao je Vlahović.

Božinov je uzvratio svom nekadašnjem saigraču, koji trenutno nastupa za Juventus, klub za koji je i Bugarin nastupao.

- Veliko hvala na podršci od srca, veliki majstore moj. Takođe ti želim puno golova i uspeha u novoj sezoni, tvoj Valeri. Forza Juve - napisao je Božinov.

Septembri nakon pet odigranih utakmica ima jednu pobedu i jedan remi uz tri poraza, dok je ekipa koju predvodi Saša Ilić osvojila 10 bodova iz četiri utakmice.

Meč u kom će Saša Ilić dočekati Valerija Božinova i Slavka Matića igra se u nedelju od 19 časova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Hvala, šefe: Božinov posetio trening Partizana, srdačan pozdrav sa Stanojevićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dziber iz beograd

    14. avgust 2022 | 15:24

    Sasa ilic je partizanova legenda po promasajima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA