≫ 

Crno bez belog: Izrazi lica igrača sa klupe Partizana sve govore o aktuelnom trenutku ekipe

Muk, neverica na licima rezervista i članova stručnog štaba u završnici meča, koji minut pre delirijuma u režiji Markovića, najslikovitiji je portret trenutnog stanja u timu

  • 3

Fudbaleri Partizana uspeli su da se "iščupaju" iz kandži novog neuspeha, do gola su došli u 95. minutu preko Svetozara Markovića, za spas, za olakšanje i skidanje tereta velikog kao planina sa pleća...

Crno-belima je pobeda protiv Mladosti GAT na "Karađorđu" bila prva još od uvodnog kola i trijumfa nad Javorom u Ivanjici, i koliko je samo bila bitna, i koliko je znoja, nervoze, tenzije i muke bilo potrebno da se potroši do konačnog trijumfa kada je sve već delovalo izgubljeno.

I upravo tada, kada je remi bio "na vidiku", čak i poraz, jer su domaći imali zicer pred sam kraj, kamera Arene sport je "odšetala" ka klupi igrača Partizana i zabeležila možda i najslikovitiji momenat trenutnog psihološkog stanja u ekipi Goradan Petrića. Muk, zaleđeni pogledi, neverica, kao da nije bilo tragova života niti tračka energije na klupi dok se utakmica bližila samom kraju.

Govor tela Gordana Petrića, koji je rukom podbočio bradu zabrinutog izraza lica, pogleda koji se gubi u daljini, samo se uklopio u sliku sivila koje je na trenutak zavladalo na klupi ccrno-belih. Sve dok Marković nije doneo ogromno olakšanje.

Video: Marković spasao Partizan od katastrofe u poslednjem minutu: Ogromno slavlje crno-belih na terenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uroš

    14. avgust 2022 | 21:59

    Utakmice Partizana će početi da traju dok Partizan ne da gol.

  • Srbi

    14. avgust 2022 | 21:49

    Dobro je da spadnemo ispod 10 mjesta sledece kolo 5 pa zaostala tekma vec 2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA