≫ 

Tuhel o frci sa Konteom: "Proključalo u trenutku, bilo tenzija, nije potrebno izvinjavanje"

Nemac kaže da je sve to žar borbe

  • 0
tomas tuhel Foto: Tanjug/Ap

Sukob menadžera Čelsija Tomasa Tuhela i njegovog kolege iz Totenhema Antonija Kontea je tema dana u Engleskoj, gotovo da je zasenila spektakularan meč dva tima na "Stamford Bridžu" (2:2). Uzavrele strasti su se razbuktale posle gola Totenhema za 1:1, tu su prvi put Nemac i Italijan ušli u klinč, a onda i drugi put - neposredno po završeku utakmice.

Konte je posle meča rekao da će na agresiju uvek odgovarati agresijom, mada nije hteo da pridaje značaj sukobu sa kolegom, a sličan stav je izneo i Nemac.

- Uporedio bih to sa igračima koji krenu u tuču, ali ne bude ništa. Nije potrebno izvinjavanje, ovo je Premijer liga. Obojica smo se danas borili za svoje timove i niko nije uvređen, nismo se potukli, niko nije povređen. Meni to nije ništa specijalno. Proključalo je u trenutku, ali ništa loše. Dešava se. Blizu smo jedni drugih, meč pun tenzije. Samo je buknulo, ništa naročito - spušta tenzije Nemac kome su u današnjem meču zamsetale neke druge stvari. Nije ljut na Kontea koliko na sudiju.

- Ne razumem kako prvi gol nije ofsajd i ne razumem otkad igrači mogu da vuku za kosu i da ostanu na terenu. Ne želim ovo da prihvatim, bez ikakvog objašnjenja. Nema reči. Baš me zanima. Oba gola ne treba da budu dozvoljeni. Nerešeno je, a mi smo briljirali i zaslužili da pobedimo. Mi smo ovde da pomognemo da budu donete dobre odluke. Otkad je moguće da se igrači vuku za kosu?! Ako on to ne vidi, nemam problema sa tim, nisam ni ja, ali imamo VAR koji vide. I, šta onda?! Kako onda nije slobodan udarac, crveni karton? Nema to nikakve veze sa sudijama - ljut je Nemac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA