≫ 

Partizanu prete prazne tribine protiv Hamruna: UEFA kažnjava crno-bele zbog skandiranja Grobara?

Zvanična lica na meču sa AEK-om upisala dve sporne tačke usled povika i dešavanja na tribinama

  • 38
FK Partizan - FK Aek Larnaka Foto: Nikola Tomić

Tokom današnjeg dana, Disciplinska komisija UEFA će doneti konačan sud u vezi sa prijavom specijalnog posmatrača i delegata meča između Partizana i AEK-a iz Larnake, pristigle krajem minule sedmice, na osnovu koje će biti određena kazna crno-belima. Kako trenutno stvari stoje, nije isključeno da klub iz Humske bude sankcionisan zatvaranjem tribina protiv narednog protivnika u Ligi konferencija, Hamruna sa Malte, sa kojim će tim Gordana Petrića odmeriti snage u četvrtak do 21 čas.

U Humsku je stigla prijava zvaničnih lica po kojoj se Partizan, odnosno navijači crno-belih terete za dešavanja u pomenutom revanšu sa Kipranima i to u dve tačke - rasizam, usled skandiranja bivšem igraču Crvene zvezde Nenadu Tomoviću, odnosno kršenje ljudskih prava i homofobiju usled skandiranja predsedniku države, koje se, istina, nije moglo čuti u TV prenosima, ali su zvanična lica i to "registrovala" i upisala kao prekršaj.

Iz tog razloga klub iz Humske još nije obelodanio informaciju o puštanju ulaznica u prodaju za pomenutu utakmicu plej-ofa sa Harmunom, dok iz UEFA tokom dana ne stigne konačna odluka, na osnovu koje će biti određeni i dalji koraci.

Video: Pogledajte izbliza sukob Grobara sa policijom na meču sa AEK-om

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    15. avgust 2022 | 11:11

    A ono najbitnije nisu evidentirali, što su nakon utakmice hvatali za vratove igrače na terenu.Pa samo zbog toga ih treba na više utakmica odstraniti i pustiti samo klince.

  • Miki

    15. avgust 2022 | 11:04

    Na RTS-u se jasno culo slandiranje arena je ugasila ton

  • Lazar

    15. avgust 2022 | 11:17

    Uprava partizana pisala molbu da se zatvore tribine zbog skandiranja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA