≫ 

Skandal u Superligi: Trener Javora fizički nasrnuo na svog igrača posle izmene

Bondžulić krenuo na Luku Lukovića, koji je nešto dobacio posle izmene

  • 4

Ružna scena viđena je tokom meča u Subotici između Spartaka i Javora, gde je u jednom momentu trener gostiju Igor Bondžulić fizički nasrnuo na svog igrača Luku Lukovića, nakon što ga je izveo sa terena.

Luković je očito nešto dobacio u momentu kada je izveden sa terena um 58. minutu, što je Bondžulića izbacilo iz takta, pa se krenuo u pravcu Lukovića, povukao ga s leđa i maltene je došlo i do fizičkog kontakta, koji je sprečio jedan od članova stručnog štaba Javora, koji je stao između i zaustavio Bondžulića u naletu besa.

Interesatno je da je Bondžulić i pogodio sa izmenom, jer je Eliomar, koji je ušao u igru u 58. minutu umesto Lukovića, 10 minuta kasnije i zatresao mrežu za konačnih 2:2 i doneo Ivanjičanima bod.

Javor je posle šest kola četvrti na tabeli i jedno je od najprijatnijih iznenađenja prvenstva na startu sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Koškanje oko lopte - u Dinamu nesložni oko izvođenja slobodnjaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taki

    15. avgust 2022 | 12:55

    Trener Javora treba da bude primer igračima,a ne takvo uličarsko ponašanje..

  • Milovan

    15. avgust 2022 | 11:57

    Nabedjeni igrači zvezde. Nakačio broj 10 i igra u Javoru i misli da je Bog…. Trener je tu i odgovara za rezultat i izmene pa posle sudite o njegovim odlukama i posledicama istih. Ovaj sumenko da valja ne bi igrao u Javoru u ovim godinama i glumio facu po Ivanjici. Lepo ti nazad negde u neku zonsku ligu pa glumataj

  • Aca

    15. avgust 2022 | 13:57

    Pojedini isklmpleksirani treneri psuju,prete,hvataju za gušu,šutiraju igrače ali ne svakog već slabiće. Baš me interesuje da li bi se neki usudio Ibru da psuje ili nedaj boze proba da udari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA