Omladinac brani za niški Radnički protiv Kolubare: Superligaš otpustio oba svoja golmana preko noći

Velike promene u gradu na jugu Srbije

  • 0
Dujmović Foto: MN Press

Katastrofalni rezultati Radničkog iz Niša uzeli su danka u sastavu ovog tima za nastavak sezone. Upravni odmor kluba odlučio je da na zahtev sportskog direktora Aleksandra Jovanovića i trenera Saše Mrkića raskine ugovor sa golmanima Markom Drobnjakom i Filipom Dujmovićem.

Kako dalje prenose Sportske.net, odlučeno je da se sa golmanom omladinskog tima Dimitrijem Stevanovićem potpiše profesionalni ugovor i on će sutra braniti protiv Kolubare u odloženoj utakmici 3. kola Superlige Srbije.

Inače, Drobnjak i Dujmović su gotovo ravnopravno podelili minutažu na startu nacionalnog prvenstva Srbije. Međutim, nije im nikako išlo dobro, najviše svakako bole primljeni golovi u evropskim mečevima sa malteškom Gzirom, mada ni u domaćem prvenstvu Radnički ne može da se pohvali dobrim rezultatima.

Radnički trenutno zauzima pretposlednje, 15. mesto u Superligi sa dva osvojena boda i čak 15 primljenih golova na pet utakmica. To je dva primljena gola više od Radnika iz Surdulice, a oni imaju meč više.

Video: Sivić jasan: Nije bio penal! Voleo bih da vidim da li bi se svirao za Radnički u istoj situaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA