Duljaj prezadovoljan angažmanom u Teleoptiku: "Da ponovo ojačamo tu crno-belu liniju"

Ranije danas potvrđeno je da će se on naći na klupi Teleoptika

  • 0
Igor Duljaj Foto: MN Press

Ono o čemu je Telegraf pisao još pre nedelju dana, danas je dobilo potvrdu. Igor Duljaj postao je novi trener Teleoptika, što zapravo predstavlja svojevrstan povratak bivšeg asa među crno-bele.

Njegov zadatak biće da u narednim godinama vodi računa o mlađim naraštajima crno-belih, a kako je i sam istakao, veoma je srećan što je došao na zadatu poziciju.

- Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam, kao neko ko je prvenstveno prošao celu Omladinsku školu Partizana, u ovom trenutku preuzeo FK Teleoptik, koji je kroz svoju istoriju bio prava baza za razvoj igrača koji su potom bili, ne samo prvotimci, već i napravili sjajne karijere - rekao je za početak Duljaj.

Potom se osvrnuo na neke od igrača koji su prošli kod čuveno crno-belu školu.

- Podsetiću vas da su neki od njih bili, pre svega, legendarni kapiten Partizana i igrač sa najviše odigranih utakmica u crno-beloj porodici - Saša Ilić, potom Goran Arnaut, Ivica Iliev, Marko Živković, Miloš Jojić, Aleksandar Miljković, kao i Nikola Bleki Milenković i Aleksandar Mitrović, čija imena znamo šta znače u evropskim i svetskim okvirima.

Igor Duljaj, FK Partizan Foto: MN Press

Njegova nada je da će se tim u budućnosti dodatno krenuti ka mladim nadama.

- To je upravo i moja želja, kao novog šefa stručnog štaba, da se ojača ta crno-bela linija, a ujedno otvori i put novim, talentovanim igračima koji će, kroz svoja najbolja izdanja u Teleoptiku, biti konkurentni za prvi tim.

Za kraj, novi trener Teleoptika zadao je sebi zadatak da igrače sa kojima će rukovoditi izvede na adekvatan put.

- Podsećanja radi, upravo se Vanja Vlahović u prošloj generaciji nametnuo u širem izboru za prvi tim Partizana, dok je prekaljeni štoper - Bojan Ostojić, u našim redovima kao igrač, ali pre svega kao neko ko će mladim igračima pomoći dok sazrevaju. Upravo su sa njim stasali i Strahinja Pavlović i Nikola Bleki Milenković. Igrači su za nas u prvom planu, a ja ću se, svojim iskustvom i radom, potruditi da ih izvedem na pravi put - rekao je kratko Duljaj.

Video: Igor Duljaj kao da nije ni prstajao da igra fudbal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA