≫ 

Nove informacije oko transfera Adema Ljajića: Partizan čeka, on gleda ka drugom klubu

Fudbaler trenira u Beogradu i nada se pozivu novog člana Serije A

  • 15
Adem Ljajić Foto: MN Press

Moraće u Partizanu da se naoružaju strpljenjem u iščekivanju odgovora Adema Ljajića, jer bivši igrač Bešiktaša i selekcije Srbije u ovom momentu više je okrenut inostranstvu, tačnije Italiji, odakle čeka poziv - Monce, saznaje Telegraf. Taze član Serije A na čijem su čelu nekada sive eminecije Milana i tamošnjeg fudbala - Silvio Berluskoni i Andijano Galijani, još uvek je aktivan u prelaznom roku, te se i srpski fudbal, po oećanju agenata, nada da bi mogao da se uhvati u to kolo.

Partizan hoće Adema Ljajića i to u Humskoj ne kriju ni čelnici kluba, niti novi trener Gordan Petrić, koji je na predstavljanju javno izgovorio da bi igrač takvog kalibra bio od velike pomoći timu, ali da bi sa njim, zbog dugog perioda neigranja, trebalo strpljenja da se vrati na pravi nivo.

Sa druge strane Ljajić još čeka, još se, narodski rečeno "nećka" i, kako izvori tvrde, voleo bi da se vrati u Italiju, iako je u jednom momentu bio na korak iz Humske, a onda je tim eliminisan od AEK-a iz Larnake, u kvalifikacijama za Ligu Evrope i dogovor je prolongiran na - neodređeno. Koliko je ta opcija realna, to je takođe veliko pitanje, jer je pomenuti italijanski klub do sada angažovao šest igrača i ni za jednog od njih nije platio oeštećenje, sve su to fudbaleri koji su mahom na pozajmicama, ali dolaze iz takmičarskog ritma, koji Ljajiću ovog trenutka manjka.

Što se crno-belih tiče, želja nije splasla ni posle smene trenera, jer, rekosmo već, Petrić takođe želi Ljajića u svojim redovima, pošto je, uz bivšeg sportskog direktora Ivana Tomića, kao tadašnji generalni sekretar kluba iz Humske, takođe zaslužan za igračev razvojni put od mlađih selekcija do prvog tima i odlično ga poznaje, zna šta može da donese kada se dovede u dobro fizičko stanje.

Ljajić trenutno boravi u Beogradu, održava kondiciju kod privatnog trenera Andreje Milutnovića i sam čeka rasplet situacije, baš kao i Partizan, koji, naravno, prati i ostala dešavanja na tržištu, jer oslanjanje na jednog igrača samo komplikuje situaciju, moraju da postoje i rezervne opcije.

U ovom trenutku između igrača i kluba iz Humske je "pat pozicija" i sve mogućnosti su otvorene. Pitanje je samo ko će imati više strpljenja...

Video: Pogledajte reakciju Dejana Stankovića kad su mu izraelski novinari preneli izjavu Natha iz Partizana

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    17. avgust 2022 | 10:49

    Њему се изгледа не долази у трулеж екипу...а коме се па иде у мучионицу...цццц

  • janko

    17. avgust 2022 | 10:39

    Sektasi jos nije za oenziju kad bude eto ga kod vas vas Kao Markovic Jojic Fejzs i td i onda pocinje prolivanje kako se uzajmno volite.Begaj bre

  • Sale

    17. avgust 2022 | 11:32

    Uprava napolje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA