Buđelar Notingema je rupa bez dna: Šumari dovode poluanonimusa koji se "tukao" s Mitrovićem za 50 miliona evra

Šta li se dešava ovo u gradu "Čelika", odakle ovoliki novca

  • 1
Aleksandar Mitrović, Fulam, Vulverhempton Foto: Profimedia

Fudbalski fanatici su definitivno s ogromnim oduševljenjem dočekali vest da se Notingem Forest vraća u Premijer ligu. Sve je bilo lepo, ali Šumari kao da se trude da taj prvi osećaj unište, jer su doveli i 16. pojačanje ovog leta - Morgana Gibs Vajta iz Vulvsa za 50 miliona evra?!

Ostrvo ne prestaje da bruji o ovom veoma iznenađujećem transferu, jer, iskeširati ovoliku svotu novca za poluanonimusa je van svakog fudbalskog smisla. Ipak, kako tvrde iz Notingema, njihov trener Stiven Kuper insistira na ovom transferu jer je dobro upoznat sa ovim igračem.

Kuper i on su zajedno sarađivali u reprezentaciji Engleske do 17 godina, kada su postali šampioni sveta pre pet godina, pa Kuper smatra da će s njim uspeti da opstane u ligi, a onda ko zna i pojuri Evropu. Notingem je tokom čitavog leta jurio ovog fudbalera i konačno je uspeo i da ga sustigne u toj trci.

Inače, Gibs-Vajt je u drugom kolu uspeo da uđe u klinč i sa Aleksandrom Mitrovićem, kada je srpski fudbaler burno reagovao posle jednog faula.

Pored Gibs-Vajta, u Notingem je već stiglo 15 fudbalera, a utrošeno je daleko preko 150.000.000 evra, dok se ne nazire kraj ovog prelaznog roka za njih, pošto "gradom Čelika" levitiraju još neka imena poput Nila Mopaja iz Brajtona, kao i Usema Auara iz Liona.

Vulvsi moraju biti zadovoljni ovom prodajom, s obzirom na to da su njom pokrili troškove za Mateusa Nunjesa, koji je tek pristigao u redove "Vukova".

Video: Rekorder Mitrović: Ja danas živim svoj san

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA