Velika senzacija: Saša Ilić na korak od evropske jeseni, CSKA iz Sofije srušio Bazel!

Nekadašnji fudbaler Partizana ima veliku šansu da se domogne grupne faze Lige konferencija

  • 5
Saša Ilić, FK Čukarički Foto: MN Press

Ako je suditi po "ranim radovima", Saša Ilić bi mogao da bude veliko trenersko ime. Nekadašnji fudbaler i legenda Partizana napravio je pravu senzaciju u prvom meču plej-of runde kvalifikacija, pošto je sa svojim CSKA iz Sofije uspeo da savlada čuveni Bazel - 1:0 (0:0).

Daleko od toga da je posao gotov, pošto je ovo faktički samo prvo "poluvreme" u dvomeču, ali je dobro znati da će Bugarima biti dovoljan i nerešen ishod u Švajcarskoj kako bi obezbedili plasman u grupnu fazu trećeg po kvalitetu evropskog takmičenja.

Krenuli su fudbaleri CSKA iz Sofije od drugog kola kvalifikacija, na prvom koraku su izbacili Makedoniju GP sa ukupnim rezultatom 4:0, da bi potom imali omanjih problema sa Sent Patriksom iz Republike Irske gde su poraženi kod kuće sa 0:1, a potom su slavili u gostima sa 2:0 i tako došli do velikog preokreta.

Večeras je za minimalnu pobedu bio dovoljan autogol Lopeza iz 70. minuta utakmice, koji je pogurao Saleta Ilića ka grupnoj fazi. Sada će biti neophodno samo sačuvati neophodnu mirnoću na Sent Jakobs Parku, gde će Bazel biti ogroman favorit.

Taj meč na programu je narednog četvrtka od 19.00 časova.

Video: Sa sve trubačima na tribini: Pogledajte kako se navijači Hamruna zagrevaju na stadionu Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA