≫ 

Kapiten Partizana posle ubedljive pobede protiv Hamruna: "Nije bilo lako, moramo se još popraviti"

Partizan će moći da uđe malo opuštenije u revanš na Malti

  • 1
FK Partizan - FK Hamrun, Liga konferencija Foto: Nikola Anđić

Fudbaleri Partizana uspeli su da savladaju Hamrun sa poprilično ubedljivih 4:1, čime su sebi utabali put do Lige konferencija, jer ih, po svemu sudeći, očekuje rutinski revanš na Malti, strelac jednog gola bio je i kapiten Slobodan Urošević, koji kaže da ima prostora za napredak.

Kapiten Partizana je istakao i da ovo uopšte nije bila laka utakmica.

- Rezultat bi rekao da je bila lakša utakmica, ali nije, svi znaju koliko smo napora uložili u ovo, mislim da posle nekog vremena, posle neke lošije igre, da smo konačno otvorili dobro utakmicu i krenuli dobro. Imali smo na trenutke neke padove i taj gol posle prekida, moraćemo da poradimo na tome ako hoćemo da budemo pravi, moramo da držimo koncentraciju svih 90 minuta - rekao je Urošević, koji je potom i istakao da Partizan zaslužuje pobede.

- Uvek ima prosotra za napredak, mi nismo još na željenom nivou na kom bi trebali da budemo. Nadam se da je ovo prva od onih utakmica koje ćemo krenuti i završiti dobro i da ćemo pružiti navijačima i svima ono što zaslužuju da gledaju i ono što Partizan zaslužuje kao klub, a to su pobede.

Video: Urošević vraća nadu Partizanu: Prethodni gol mu je poništen, ali ovaj je bio prelep sa nekih 20m

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki Rubiroza

    19. avgust 2022 | 08:09

    Ma kakvi lako,niko nije ni ocekivao da bude lako protiv moćnog malteškog Hamruna,evropskog giganta...budite ponosni na ovaj uspeh...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA