≫ 

Pakao Marakane čeka Makabi: Planule karte, Zvezda pred krcatim tribinama "čekira" kartu za Ligu šampiona

Neće biti lako gostujućem timu u Beogradu

  • 33
FK Crvena zvezda - FK Voždovac Foto: MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda rasprodao je skoro sve ulaznice za revanš meč plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona protiv Makabija iz Haife.

Kako Telegraf saznaje, i pre planiranog roka sve karte su praktično rasprodate za duel sa Makabijem, a u prodaji se samo nalazi oko 1.000 karata za južnu tribinu. Shodno interesovanju navijača, očekuje se da i preostale ulaznice budu rasprodate do kraja dana.

Podsetimo, Zvezda je u prvom meču izgubila u Haifi sa 3:2, iako je vodila na poluvremenu.

Revanš je na programu u utorak od 21.00, a navijači Zvezde su pozvali sve da za ovaj duel naprave specifičnu koreografiju tako što će jug i sever imati bele, a istok i zapad crvene majice.

Video: Delije se poskidale u Izraelu: Ne štede grla za svoje miljenike koji vode protiv Makabija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    19. avgust 2022 | 16:01

    Pakao bio nekada, danas sasvim prosecno navijanje. Nekada se tunel tresao pola sata pred utakmicu da protivnik nije smeo ni da udje u njega. Danas se sa navijanjem krece tek kad igraci izadju na teren, a posle 2 3 minuta se utisa i peva 1/3 stadiona. Na momente se probudi stadion ali daleko je to od onoga sto je nekada bilo.

  • ivan

    19. avgust 2022 | 15:20

    Idemo braco Srbi nas ponosu borba pa kako nam bude ako budu bolje nek im je srecno ali znam da ce te se boriti pa kako ispadne Zvezda Srbija nikaaaad vise propala yu koja nas je unistila

  • Delija

    19. avgust 2022 | 15:29

    Bla bla bla... Pakao pa pakao... Ljudi shvatite vec jednom da je to vreme proslo, fudbal u svetu je svake god sve bolji, igraci su navikli na "pakao" to se samo jos kod nas loze kao navijaci jaoooo... Ako budu igrali kao pi.. E, kao tamo, dzqbe im i navijaci i sve...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA