≫ 

Kostić otkrio Italijanima šta mu je Vlahović rekao pre dolaska u Juventus dok su igrali za Srbiju

Srpski reprezentativac je oduševljen Torinom

  • 1
Filip Kostić Printscreen: Youtube/Juventus

Srpksi reprezentativac Filip Kostić nedavno je potpisao za Juventus, a ovog petka organizovana je konferencija na kojoj se obratio navijačima.

Kostić je istakao da je oduševljen novim klubom.

- Zaista sma srećan što sam ovde, moram to da kažem još jednom. Poslednji meč pobedili smo 3:0 i zaista je bilo lepo. Želeo sam da promenim sredinu. Dušan je ovde i zaista sam srećan. I generalno govoreći, drago mi je što sam postao deo Juventusa - istakao je Kostić i potom otrkio svoj razgovor sa vlahovićem pre dolaska u Juventus.

- Dok sam igrao sa Vlahovićem u reprezentaciji Srbije, Dušan me je pitao koje je moje mišljenje o klubu i dodao da bi voleo da igramo zajedno. Rekao mi je mnogo toga lepog o Torinu. Sada vidim da je bio u pravu za sve. Kada me pirtate o idealnoj igri nas dvojice, to bi bilo dodavanje na 16 metara odakle Dušan može da da gol.

Kostić je potom nastavio da govori o svom dolasku u novi klub.

- Juventus je klub koji zahteva pobede. Napredovaću korak po korak, meč po meč. Znam pšta klub traži od mene i uradiću sve što je potrebno da napreduje. Nisam bio uključen u pregovore od prvog kontakta. Znao sam da želim da dođem ovde i da ću uraditi sve da dođem ovde. Pratio sam Juventus od detinjstva. Moj zadatak je ovde da omogućim napadačima najbolje lopte kako bi postigli golove. Zato sam ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA