Saznajemo: Milan Pavkov na korak od Saudijske Arabije, Zvezda traži zamenu od 2,5 miliona evra!

I stameni centarfor će napustiti Marakanu u veoma kratkom roku

  • 37
Milan Pavkov Foto: Marko Jovanović

Tokom dana smo došli do informacije da je Ohi na izlaznim vratima Marakane, a po najnovijim saznanjima Telegrafa, on nije jedini. Naime, Milan Pavkov je na korak od veoma bogatog transfera u Saudijsku Arabiju, dok bi transfer trebalo da se ostvari odmah posle revanša protiv Makabija!

Milan Pavkov se već neko vreme pominje kao igrač koji će napustiti Marakanu, no, svakoga puta je ostajao da bude džoker sa klupe, da bi kasnije postajao i prvi izbor u napadu crveno-belih. Ove sezone je isti slučaj, predviđen je bio da bude rezerva Ohiju, međutim, dobre igre na pripremama potom i u prvenstvu su doprinele da se brzo ustali kao startni napadač.

Dolazak Aleksandra Pešića je gurnuo Pavkova na klupu, ali je opet uspevao da postigne golove kada uđe u igru i kada dobije priliku, no, čini se kao da je vreme za rastanak. Prema saznanjima Telegraf, Pavkov se nalazi na korak od transfera u Saudijsku Arabiju, gde je dobio poprilično unosnu ponudu, od koje će i Zvezda profitirati.

Ovaj transfer pali i "crvene lampice" na Marakani, gde će klub morati da reaguje munjevito i angažuje novog napadača, za šta su pripremili cifru od čak 2.500.000 evra. Napadač je preko potreban, jer uz odlazak Ohija, Zvezda bi ostala samo sa Aleksandrom Pešićem na poziciji klasičnog centarfora.

Naravno, dosta toga zavisi i od budućeg meča između Zvezde i Makabija, jer će budžet crveno-belih biti znatno bolji ukoliko nadoknade minus iz prve utakmice u Izraelu i odu u Ligu šampiona.

Video: Crvena zvezda rano povela u Lučanima: Pavkov iskoristio užasnu grešku defanzivca Mladosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    19. avgust 2022 | 19:16

    Super, i sta onda, dovodite spica u avgustu mesecu, a Evropa u septembru, kad mislite da se taj igrac uigra sa ekipom? Umesto da se da sansa Ohiju koji je tu vec dovoljno, poznaje ekipu, vi cete da dovodite igrace u minut do 12. Ne radi se to tako prijatelji. Ako mislite da napravite neki veliki iskorak u Evropi, ekipa se uigrava godinu, dve dana, nema tu mnogo talasanja. Vi menjate igrace na svakih pola godine..

  • Možda

    19. avgust 2022 | 18:42

    ...za oba centarfora bude dobro,zaradiće više ali za klub .... Ohiju treba dati više prostora

  • Sale

    19. avgust 2022 | 19:43

    Pavkov legenda Zvezde!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA