Novi Pazar pobedom protiv Napretka do vrha Superlige, ispred njih su samo Čuka i Zvezda!

Neveorvatno je šta radi Vladimir Gaćinović sa ovom ekipom

  • 7
FK Novi Pazar - FK Partizan

Foto: MN Press

Fudbaleri Novog Pazara su "upalili mašinu" i ne planiraju da stanu s njom! Oni su u prvoj utakmici sedmog kola Superlige Srbije slavili protiv Napretka sa 2:1, čime su došli do svoje četvrte pobede u nizu u prvenstvu Srbije.

Novi Pazar je već od samog početka utakmice krenuo da napada i steže obruč oko gola Kruševljana, što im se isplatilo u 40. minutu, kada je Mitar Ergelaš pogodio mrežu Nikole Petrića i tako doneo prednost svom klubu.

Rezultatom 1:0 se otišlo i na poluvreme, da bi Napredak malo konsolidovao svoje redove u drugom. Stigli su fudbaleri iz Kruševca i do izjednačenja u 55. minutu, kada je precizan bio Nemanja Krstić. Ipak, nije to bilo sve na ovoj utakmici.

Igrao se 76. minut meča, kada je dosuđen penal za Novi Pazar, a siguran s bele tačke je bio Majdevac i time je postavio končanih 2:1. Nešto kasnije je crveni kartom dobio i Dejan Kerkez kod Napretka, čime je "stavio tačku na i" svojoj ekipi.

Ovom pobedom, Novi Pazar je uspeo da se popne i na 3. poziciju, te se ispred njih na tabeli nalaze samo Čukarički i Crvena zvezde, koji tek treba da odigraju svoje mečeve.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Gaćinović poručio da je njegov tim zaslužio da napuni do vrha mrežu Partizana: Nije bilo dovoljno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    19. avgust 2022 | 23:07

    Еееее, а све је почело оном њиховом победом против гробара...него, кад смо код њих, колико би они имали бодова да нису победили Младост у 97 минуту, и да им судија у Нишу није судио два пенала, један за изједначење у 96 мин? Ако су сад 9-и, и имају 8 бодова...уф, што компликована ова математика...😂😂😂

  • Skorpion

    19. avgust 2022 | 23:18

    Krenulo ih od kada su oducili od fudbala one tutubane iz Humske.

  • 534

    19. avgust 2022 | 22:51

    Ali zato Partizan ima najmanje šanse da ispadne iz lige.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA