≫ 

Gotovo: Hamidu Traore je novi fudbaler Partizana!

Vezista Giresunspora stiže kao veliko pojačanje u vezom redu, a u Humskoj se nadaju da će lepe vesti stići i iz Belgije od Gojka Cimirota

  • 89
Hamidu Traore Foto: Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Kako je Telegraf krajem protekle radne sedmice i najavio, Hamidu Traore (25), reprezentativac Malija i dojučerašnji prvotimac turskog Giresunspora, novo je pojačaje Partizana u letnjem prelazom roku. Pomenuti klub je prihvatio zvaničnu ponudu crno-belih od 700 hiljada evra te će vezista u najkraćem roku, koliko već u ponedeljak, stići u Beograd i potpisati trogodišnji ugovor sa klubom iz Humske.

Posrednik u poslu, srpski agent Zvonko Rmandić, pomogao je i "pogurao" Traorea ka Partizanu, ali je dobar deo posla obavio i sam fudbaler, koji je u petak imao sastanak sa čelnicima Giresunspora, predočio im želju da realizuje trasfer među crno-bele, ali je prihvatio da odigra utakmicu protiv Kasimpaše za vikend, rizikujući kompletiraje celog posla eventualom povredom.

Ipak, sve je prošlo bez posledica, Traore je pomogao svom sada već bivšem timu koliko je mogao, a ubuduće će ponovo sarađivati sa Fusenijem Dijabateom, koji je u Humsku stigao upravo iz pomeutog kluba, u kome je proveo prošlu sezonu kao pozajmljen igrač Trabzona.

Traore je sa fudalom počeo u ekipi sa Malija pod nazivom Klub Olimpik, gde je prošao mlađe selekcije, potom i postao prvotimac, a onda su ga zapazili Turci. Prvo Elazigspor, gde se zadržao dve sezone, potom je prešao Karabuk, zatim Adanu Demispor u kojoj je proveo tri sezone da bi mu od prošlog leta član je pomenutog Giresunspora

Dolazak Traorea u Humsku, uz projektovane Gojka Cimirota, o kome smo takođe pisali u dau kada je obelodanjena i vest o igraču Giresuspora, kao i Nikole Čumića, koga će u Humskoj morati da čekaju do kraja letnje pijace, u značajnoj meri bi doprineo kvalitetu Partizanovog tima, proširio opcije sa klupe i omogućio Gordanu Petriću rotacije kojima se ne bi gubio kvalitet.

Video: Petrić i Gomeš izneli svoje viđenje prvog meča protiv Hamruna: Treneru Partizana je sad lakše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari

    20. avgust 2022 | 21:05

    TRAORE, SRECAN TI DOLAZAK U NAJVECI SRPSKI KLUB !!!

  • MarkiMark

    20. avgust 2022 | 20:05

    Sasvim dobar igrac, za nase uslove i vise od toga. Videcete i sami. Sto se tice uprave nece ih ovo oprati, ajmo napolje

  • Nele

    20. avgust 2022 | 19:57

    Malo je zakasnio😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA