Navijači Junajteda najavili masovne proteste: Moguće otkazivanje utakmice sa Liverpulom

Jirgen Klop smatra da bi u tom slučaju tri boda trebalo da pripadnu njegovoj ekipi

  • 2
Mančester Junajted, fanovi protest Foto: Tanjug/AP

Loš prelazni rok, propraćen očajnim početkom sezone, doneo je mnogo nezadovoljstva na "Old Trafordu". Čini se da su navijači Mančester junajteda više nego ikada nezadovoljni vlasnicima kluba, te su zbog toga spremni da preduzmu radikalnije mere protiv porodice Glejzer.

Navijači "Crvenih đavola" saopštili su da će se uoči velikog engleskog derbija, koji će domaći igrati protiv Liverpula, održati veliki protest ispred "Teatra snova", a policija u Engleskoj strahuje od mogućih incidenata.

Nešto slično dogodilo se u maju 2021. godine, kada je meč Junajteda i Liverpula otkazan zbog nereda koje su napravili navijači kluba iz Mančestera uoči početka utakmice.

Ukoliko se i sada dogodi nešto slično, trener Liverpula Jirgen Klop smatra da je jedino ispravno rešenje te situacije da se njegovom timu upišu tri boda.

- Koji nam je plan ako ne budemo mogli da igramo? Sedamo u autobus i vraćamo se kući. Iskreno, nadam se da se to neće dogoditi, ali ako se dogodi, pretpostavjlam da mi dobijamo bodove. Mi nemamo ništa sa situacijom ili činjenicom da navijači žele ili ne žele da se utakmica desi. Ne znam kako će se u zgusnutom kalendaru naći novi termin za utakmicu - rekao je Klop.

Sa druge strane menadžer domaćih Erik ten Hag dao je nešto rezervisaniju izjavu, ali je i pozvao navijače da pruže podršku igračima i da se bore zajedno sa njima.

- Mogu samo da kažem da i vlasnici žele da pobede, a što se tiče navijača, mi želimo njihovu podršku. Mogu da razumem neke stvari nekada, ali nisam tako dugo u klubu i nisam sasvim upoznat sa pozadinom cele priče, ali trebalo bi da smo ujedinjeni i da se borimo zajedno - poručio je holandski stručnjak.

Meč između Junajteda i Liverpula igra se u ponedeljak od 21 čas i zatvoriće treću rundu Premijer lige. Očigledno da će biti uzbudljivo, makar van terena.

Video: Zgodne Maltežanke grme s tribina stadiona Partizana u svakom smislu: Ovakve ultrase svi vole da vide

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA