Nastavlja se rasulo u Radničkom iz Niša: Sa Čaira otišao i čovek koji je kriv za poraz od Gzire

Gruzin se nije baš naigrao u ovom klubu

  • 3
Radnički Niš, Anton Tolordava Foto: MN Press

Fudbaleri Radničkog iz Niša su poprilično optimistično ušli u ovu sezonu, klub koji je prethodnu sezonu završio na 4. mestu u ligi i koji je imao kvalifikacije za Evropu je ubrzo ostao bez iste, ispavši od Gzire sa Malte, dok u prvenstvu nemaju pobedu iz šest utakmica. Ceh loših rezultata je platio i Anton Tolordava koji je dobio otkaz, prenosi "MozzartSport".

Tolordava je letos stigao u Radnički tokom njihovih priprema u Sloveniji, a Tomislav Sivić ga je za jako kratko vreme uvrstio u startnu postavu.

Ipak, Tolordava nije opravdao ukazano poverenje. U prvom kolu je protiv Zvezde napravio penal, potom je u meču protiv Gzire očajno reagovao kod svakog gola gostiju u Nišu, što je kasnije i eliminisalo Radnički iz Evrope.

Kap koja je prelila čašu u slučaju ovog fudbalera jeste autogol koji je postigoa u najnovijem porazu od Kolubare, te su na Čairu odlučili da mu ustupe slobodne papire i dopuste mu da potraži novu sredinu gde će moći da igra.

Tolordava je sedmi igrač Radničkog koji odlazi iz kluba, a podsetimo, "sidro je podigao" i Tomislav Sivić, trener Meraklija.

Video: Sivić jasan: Nije bio penal! Voleo bih da vidim da li bi se svirao za Radnički u istoj situaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    21. avgust 2022 | 17:24

    Kad će da odu oni što su najviše krivi ? Tončev i propadalo ? Ovi što su ih doveli nisu ništa krivi što neznaju....

  • Zvele73

    21. avgust 2022 | 14:42

    Rasulo jer odlazi igrač koji je zaslužan za poraz od Gzire?Imao i kikseve na još par utakmica.Jedino je uspeo da sačuva superzvezdu Rikarda

  • DZG Rudeš

    21. avgust 2022 | 22:16

    Uprava napolje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA