Ronaldo ne ide iz Junajteda: Kazemirov dolazak ubedio Portugalca da ostane u Mančesteru

Iako se dosta spekulisalo o odlasku

  • 3
Kristijano Ronaldo Foto: Paul Currie / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo odlučio je da ostane u klubu sa "Old traforda", objavio je portugalski novinar Pedro Almeida na Tviteru.

Almeida tvrdi da je Ronaldo prelomio da ostane u Mančester junajtedu, pošto je u engleski klub stigao brazilski vezni fudbaler Kazemiro. Ronaldo i Kazemiro su zajedno igrali u madridskom Realu.

Portugalski fudbaler je bio nezadovoljan radom novog menadžera "crvenih đavola" Erikom ten Hagom. On je tražio od čelnika kluba pojačanja u prelaznom roku da bi Mančester junajted bio konkurentan u Premijer ligi i Ligi Evropa.

Čelnici Mančester junajteda su odlučili da dovedu još nekoliko pojačanja do kraja prelaznog roka.

Britanski mediji navode da je Ronaldo odlučio da ostane u Mančester junajtedu, pošto njegov menadžer Žorž Mendeš nije uspeo da nađe nijedan klub za svog klijenta. Portugalskog fudbalera su, između ostalih, odbili Čelsi, Atletiko, Real, Bajern, Dortmund, Olimpik iz Marseja...

Mančester junajted je zabeležio dva poraza na startu nove sezone u Premijer ligi, a u ponedeljak će na svom terenu dočekati Liverpul.

Video: Zlatan vežba i na odmoru: Trenira na jahti, lav u prvom planu

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA