Prošlog vikenda razdvajao Kontea i Tuhela, a sada sudi Zvezdi: Englez na centru u Beogradu

Iskusni premijerligaški sudija deli pravdu u meču za Ligu šampiona

  • 7
FK Mančester Junajted - FK Liverpul Foto: Tanjug/AP

Premijerligaški sudija Entoni Tejlor biće glavni arbitar revanš meča plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Makabija.

Tejlor je i te kako iskusan sudija, pa i ne čudi što mu je UEFA ukazala poverenje za meč od kog se očekuje da bude pun napetosti usled velikog uloga koji donosi.

Engleski sudija je ove sezone već navikao da ima težak posao, pošto je u drugom kolu Premijer lige sudio meč između Čelsija i Totenhema, koji je obeležio sukob dvojice trenera Tomasa Tuhela i Antonija Kontea.

Ako se vratimo u prošlost, videćemo da je Tejlor bio "talija" Zvezdi. Englez je 2019. godine delio pravdu takođe u revanš meču plej-ofa za mesto u eliti, a tada je Zvezda odigrala nerešeno sa Jang Bojsom (1:1) i plasirala se u grupnu fazu Lige šampiona zbog više postignutih golova u gostima (2:2 u Švajcarskoj).

Tejlor je sudio i Partizanu prethodne sezone, i to na gostovanju Fejenordu, kada su crno-beli bili poraženi rezultatom 3:1.

Crvena zvezda će dočekati Makabi u utorak od 21 sat, a sve ulaznice su rasprodate. Podsetimo, prvi meč dobio je izraelski tim sa 3:2.

Video: Stanković veruje u prolaz u Ligu šampiona: Zvezda je navikla da okrene situaciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari

    21. avgust 2022 | 15:43

    BICE ZVEZDI TESKO, ONA JE NAVIKNUTA NA POMOC SUDIJA !!!

  • Ovo je veliki problem

    21. avgust 2022 | 14:32

    Englezi i izraelci saradjuju, uradice sve da ne prodjemo dalje, bice njih 12 protiv nas 11 na terenu, imacemo veliki problem braco Srbi. Em moramo da pobedimo sa dve razlike em je njihov sudija...

  • Вук

    21. avgust 2022 | 18:12

    Ретко лош судија. Не знам да ли намерно прави грешке или је неспособан и ћорав. Треће нема. Иначе, срећно звезди у лиги Европе

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA