Tata mu je fudbaler iz Gane, a on je rođen u Srbiji: Mali Džordan je veliki navijač Partizana

Crno-beli ugostili svog mladog navijača u Jutjub emisiji

  • 3
Obeng Regan, Džordan Regan Foto: MN Press

Obeng Regan je dobro poznato ime ljubiteljima domaćeg fudbala. Fudbaler iz Gane je u Srbiju došao još 2012. godine, kao 18-godišnjak, i to u Kruševac, u ekipu Napretka. Deset godina kasnije, njegov sedmogodišnji sin pokazao je svima za koga navija.

Džordanu Obengu je mama iz Srbije, a tata iz Gane. Rođen je i odrastao u Srbiji, pa i ne čudi kako tečno priča srpski jezik, a pošto mu je tata fudbaler prirodno je da i on ima strast za tim sportom.

I ne samo za sportom, već i za Partizanom. To je i pokazao u emisiji "Deca Partizana", koja je nedavno pokrenuta na Jutjub kanalu crno-belih.

Zanimljivo da je prva utakmica kojoj je Džordan prisustvovao bila u okviru Kupa Srbije, kada je Čukarički, za koji je tada nastupao i njegov tata Obeng, savladao ekipu iz Humske. Tada je naslednik veziste imao samo tri meseca.

Džordan Obeng Printscreen: Youtube / FK Partizan

Interesantan odgovor dao je Džordan na pitanje kako bi trebalo da igra Partizan da bi savladao Crvenu zvezdu u "Večitom derbiju" koji je na programu poslednjeg dana avgusta.

- Trebalo bi da čuvamo loptu, da se dodajemo i da napadamo napred - jednostavan je recept Džordana, koji trenira u ekipi Slavija iz Pivnica, a igra na poziciji veziste.

Džordanov tata Obeng je u Srbiji nastupao za Napredak i Čukarički, odakle je otišao u Hrvatsku, i to u ekipu Inter Zaprešića. Tamo se nije mnogo zadržao, pa je produžio do Istre za koju je igrao dve sezone. Onda je usledio povratak u Srbiju, i to u Mladost iz Lučana, a trenutno nastupa za Železničar iz Pančeva.

Video: Petrić i Gomeš izneli svoje viđenje prvog meča protiv Hamruna: Treneru Partizana je sad lakše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA