Sivić blizu novog angažmana u Superligi: Otišao iz Niša posle debakla u Evropi, čekaju ga u Lučanima

Iskusni stručnjak vrlo brzo bi mogao da preuzme klupu Mladosti

  • 3
Tomislav Sivić Foto: RTS 3 - Printscreen

Trenerska vrteška u Superligi Srbije nastavlja da se okreće. Nakon što je posle debakla od Gzire Junajted u kvalifikacijama za Ligu konferencija i užasnih rezultata u Superligi, Tomislav Sivić otišao iz Radničkog iz Niša, nije mnogo čekao na novi angažman.

Kako piše Sport Klub, poznati stručnjak će najverovatnije preuzeti rukovođenje timom Mladosti iz Lučana, koji takođe nije baš najbolje startovao u prvenstvu Srbije. Lučanci trenutno zauzimaju tek 12. mesto na tabeli, a u poslednja tri kola su upisali pet od šest do sada osvojenih bodova.

Tako će on najverovatnije pokušati da bude dostojna zamena za Dragišu Žunića, a sve bi moglo zvanično da bude potvrđeno krajem današnjeg dana ili početkom sledeće nedelje.

Sivić će ukoliko dođe na mesto trenera morati da radi sa podmlađenim timom Mladosti, koji ima skroman budžet i koji će morati da se izbori sa ne tako lakim rasporedom oličenim susretima sa Voždovcem, Čukaričkim, Javorom, Partizanom i TSC-om.

Video: Pešić: Voleo bih gol, ali prioritet je rezultat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    21. avgust 2022 | 18:27

    A do kraja jesenjeg dela može i u Partizan.

  • DZG Rudeš

    21. avgust 2022 | 21:14

    Sivonja, majstore!...Retko gotivan lik...Nema blage o fudbalu, ali je tako učtiv i pristojan da mu pola toga oprostiš...Lučani će da se vinu do Konferencijske! (samo batalite Maltežane i Kiprane...)...

  • Hoki

    21. avgust 2022 | 19:23

    Ko je bre ovaj ???Odakle je ovaj isplivao ???!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA