Brzo buđenje Barselone: Katalonci izludeli Sosijedad, dva gola Levandovskog i šou Fatija za prvo slavlje

Uz Poljaka, najbolje su se pokazali Fati i Dembele

  • 2
Barselona savladala Sosijedad Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Barselone, posle nesreće u prvom kolu, odmah su se u drugoj rundi Primere popravili i na gostovanju Real Sosijedadu pokazali sav kvalitet slavivši sa 4:1.

Meč će biti upamćen po prvencu Roberta Levandovskog u dresu katalanskog kluba, a to je zapečatio sa još jednim u drugom poluvremenu.

Leva je već u prvom minutu bio strelac, tako da mu je bilo potrebno manje od 60 sekundi da potvrdi svoju silu.

Ipak, Isak, napadač Sosijedada mu je samo pet minuta kasnije odgovorio pogotkom, tako da je ludnica počela od samog starta susreta.

Na novo vođstvo Barse čekalo se sve do 66. minuta kada je prelepa akcija započeta na desnoj strani, da bi je prihvatio Ansu Fati i drugim potezom, sa zadnjim delom stopala, proigrao Dembelea koji nije oklevao, već je raspalio u suprotni, desni ugao.

Samo dva minuta kasnije je Levandovski ponovo bio strelac, a i on je iskoristio kratak pas Fatija u 16 metara i tada već nagovestio dve sve ide.

Pored svega toga, Fati je stigao i da se upiše, a sada mu je Poljak uzvratio asistenciju, skoro istu kao on njemu, tako da je mladom fudbaleru ostalo samo da otvori nogu i pogodi desni ugao za konačnih 4:1.

Video: Petrić i Gomeš izneli svoje viđenje prvog meča protiv Hamruna: Treneru Partizana je sad lakše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA