Zvezda pustila u onlajn prodaju preostali kontigent karata za Makabi: Uskoro će i one biti rasprodate

Šansa za sve one koji nisu uspeli da se domognu karata

  • 0
FK Crvena zvezda Prinskrin: crvenazvezda.iticket.rs/

Crvena zvezda je odlučila da pusti u onlajn prodaju preostali kontigent karata za južnu tribini za meč protiv Makabija iz Haife u revanšu plej-ofa Lige šampiona.

I tih karata je sve manje, sudeći po brojkama na sajtu "itickets", pa će Izraelce dočekati krcata Marakana na kojoj igla neće moći da padne.

U pitanju su karte za sektor gde uglavnom budu gostujući navijači kada dolaze u velikom broju, u "kavezu" između juga i zapada, a u toku dana će i one biti rasprodate sudeći po interesovanju.

Meč je na programu u utorak od 21.00, a Zvezda ima imperativ pobede, jer je u Izraelu izgubila sa 3:2.

Podsetimo, Zvezda je pozvala sve navijače da na stadion dođu obučeni tako da čitav stadion bude jedna koreografija tokom celog meča.

Naime, navijači koji budu na severnoj i južnoj tribini, treba da obuku bele majice, a oni koji budu na istoku i zapadu, treba da budu u crvenim, a oko stadiona će biti i Zvezdina maskota, koja će usmeravati ljude,  a posebno mališane, na koju tribinu treba da idu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Podsetimo, ulog od ovog meča je ogroman, jer bi Zvezda plasmanom u Ligu šampiona zaradila okvirno oko 30 miliona evra, a ujedno i 4.000 bodova za UEFA koeficijent i ostale benefite koje donosi igranje najjačeg klupskog takmičenja.

Video: Delije se poskidale u Izraelu: Ne štede grla za svoje miljenike koji vode protiv Makabija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA