≫ 

Navijači Junajteda protestovali ispred Old Traforda: Zapaljene baklje, traže odlazak porodice Glejzer

Do odlaganja utakmice nije došlo, iako se i o tome pričalo prošlih dana

  • 0

Odavno jedna utakmica u Premijer ligi nije donela toliku tenziju kao veliki derbi između Mančester junajteda i Liverpula večeras na Old Trafordu. Dva "ranjena" velikana će u međusobnom okršaju tražiti prvu pobedu ove sezone u Prvoj ligi Engleske.

Liverpul je startovao sa dva remija protiv Palasa i Fulama, dok je Junajted izgubio od Brajtona i Brentforda. Zbog toga nezadovoljstvo "kulja" kod Crvenih Đavola, pa ne čude scene koje smo videli pred sam početak utakmice ispred stadiona.

Više hiljada pristalica Junajteda održalo je protest protiv vlasnika kluba, a traže ono što je zahtev već godinama - da Glejzeri konačno napuste klub i prepuste ga investitorima koji su više zainteresovani da ulože u klub.

Međutim, Glejzeri su kao i svakog drugog puta ostali nemi na njihove zahteve, pa ostaje zagonetka da li će i tokom same utakmice biti nekog načina protesta. Susret je počeo u 21.00 čas.

Video: Prelepa akcija Voždovca za pobedonosni gol: Pantović glavom krunisao dva sjajna pasa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA