≫ 

Đorđe Despotović traži novi klub, da li je Zvezda opcija?

Srbin napušta Arsenal iz Tule

  • 16
Đorđe Despotović Foto: MN Press

Srpski napadač Đorđe Despotović napustiće Arsenal iz Tule do kraja prelaznog roka, potvrdio je prvi čovek tog kluba Guram Adžoev!

On je u razgovoru za "Meč TV" poručio da je previsoka plata Despotovića veliki problem za klub, pogotovo što se Arsenal ove sezone takmiči u Drugoj ligi Rusije.

- Đorđe traži novi klub. On je veoma skup igrač, mi više nismo u poziciji da mu dajemo toliki novac. On je dobar tip, trenira i dalje sa našim prvim timom. Daće Bog da brzo nađe novi klub, da za njega prođe u najboljem redu - rekao je Adžoev.

Despotović ove sezone nije odigrao nijedan meč za Arsenal, iako je već prošlo šest kola, a razlog za to je svakako je ideja da se raskine ugovor sa Srbinom.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde je u februaru ove godine pojačao Arsenal, nakon što je stigao iz Rubina, mada se zimus pominjalo da bi mogao da se vrati na Marakanu. Čak je i sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela tada potvrdio da su pregovori postojali.

- Đorđe Despotović je bivši igrač Zvezde i svakako je neko ko je uvek interesantan. I kao Zvezdino dete i kao kvalitetan igrač. Despotović je uvek dobrodošao Zvezdi. Ali, da bi se neki transfer ostvario, nije dovoljno da igrač ima samo čiste papire. Zavisi i od naših potreba i od želja igrača - rekao je Mrkela krajem januara.

S obzirom na to da ima čiste papire, te da Milan Pavkov i Ohi Omoižuanfo napuštaju Marakanu, možda Despotović ponovo bude aktuelan u taboru srpskog šampiona.

Video: Ti si, ćerko, tatin sin: Fudbaler Đorđe Despotović pocepan slavi prinovu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Motaj kablove

    22. avgust 2022 | 22:16

    Nije opcija!

  • Pp

    22. avgust 2022 | 22:54

    Nemojte vi partizanovci da nam ga predlažete, imate vi svojih problema ! Svaka čast njemu kao momku, napravio je odličnu karijeru u odnosu na njegov potencijal, ali nije igrač za Zvezdu. Imamo već jednog Pešića.

  • Srbin

    22. avgust 2022 | 23:52

    Pu,pu,pu daleko bilo. Ostavite Ohija cekali ste ga godinu dana da bi ga prodali posle 6 meseci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA