≫ 

Uživo Uz grmljavinu do Lige šampiona: Ovakva vremenska prognoza očekuje Zvezdu večeras protiv Makabija

Kako kažu navijači crveno-belih - Po zimi, kiši, suncu, snegu...

  • 54
Navijači Crvene zvezde, Delije Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas igraju revanš meč plej-ofa za popunu grupe Lige šampiona protiv Makabija iz Haife, a uslovi za igru će biti nešto otežaniji zbog najavljene kiše u Beogradu.

Danima unazad, glavni grad Srbije je pod konstantnim padavinama i padu temperature, pa će i danas biti tako sa prosečnom temperaturom od samo 22 stepena celzijusa.

Navijači su apelovali da svako ko nema crvenu ili belu jaknu ili duks (zavisno od sektora), da preko nje obuče crvenu ili belu majicu kako bi koreografija uspela.

Kada Zvezda i Makabi otpočnu svoj duel, biće i dva stepena manje, a po trenutnim prognozama, 47 odsto šansi je da će po prvom zvižduku padati kiša.

Vremenska prognoza Foto: Accuweather/Printscreen

Ništa manje procenata se ne ukazuje ni u naredna dva sata tokom trajanja susreta, tako da će i igrači i navijači morati da budu spremni da napadnu Ligu šampiona uz moguću grmljavinu koja se na prognozama takođe ukazuje.

Zvezda je u prvom meču u Haifi poražena sa 3:2, tako da će morati da juri pobedu ukoliko želi da obezbedi produžetke, a trijumf od dva gola razlike bi joj obezbedio grupnu fazu najelitnijeg evropskog takmičenja.

Video: Stanković: Marakana neka izjednači, a mi ćemo se potruditi da pobedimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA