Novinar iz Izraela naleteo na navijače Partizana: Evo šta su mu rekli o meču Zvezda - Makabi

Zanimljiv raport izraelskog novinara iz Srbije

  • 5
Makabi Haifa navijači Foto: Telegraf.rs

Šimon Elbaz, novinar izraelsokg portala "ynet", došao je u ponedeljak Beograd kako bi u utorak izveštavao sa revanš meča plej-ofa Lige šampiona između Crvene zvezde i Makabija (21.00, RTS 1, Arena Sport 1 Premijum)!

Tom prilikom je napisao "raport iz Beograda" u kom je priznao da je, boraveći u glavnom gradu Srbije, naleteo na navijače Partizana koji su dali svoje mišljenje vezano za revanš utakmicu pomenutih timova.

Najpre na izvesnog Ivana, taksistu koji ga je u ponedeljak popodne vozio na Marakanu, koji je rekao:

- Haifa je pobedila kod kuće, jer je Zvezda potcenila Makabi i nije verovala da je na dovoljno visokom nivou. Ovde je sasvim druga priča. mediji su "zaklali" tim i trenera posle poraza i ovoga puta će biti spremni i budni. Luda atmosfera na stadionu će takođe učiniti svoje.

Zatim je citirao reči izvesnog Nikole, takođe navijača Partizana, koji je u gradu sreo fanove Makabija.

- Ukoliko uspete da izdržite prvih pola sata da ne primite gol, ulazite u grupnu fazu. Njihova publika pravi buku, ali istovremebno vrši pritisak na svoj tim i tera igrače da greše.

Zvezda u revanšu juri pobedu s obzirom na to da je u Izraelu izgubila rezultatom 3:2, a trener Dejan Stanković će, prema najavama, izvršiti jednu izmenu u odnosu na prvi duel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA