≫ 

Junajted baš ozbiljno "razbacuje" novac: Đavoli daju Ajaksu 100.000.000 evra za Entonija!

A nije im dobro krenulo u Premijer ligi...

  • 1
Ajaks - Benfika, Entoni Foto: Tanjug / AP

Fudbaler Ajaksa, Entoni postigao je lične uslove ugovora sa Mančester junajtedom, tvrdi poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

Britanski mediji tvrde da je Entoni na korak od prelaska u ekipu sa "Old Traforda", ali je ostalo da se dva kluba dogovore u vezi obeštećenja. Ajaks je odbio poslednju ponudu Mančester junajteda od 80 miliona evra za brazilskog fudbalera.

Međutim, menadžer "crvenih đavola" Erik ten Hag ne odustaje od Entonija, a britanski mediji tvrde da će Ajaks pristati da proda Entonija, ako engleski klub ponudi između 95.000.000 i 100.000.000 evra.

Pojedini holandski mediji navode da se očekuje da će pregovori biti nastavljeni narednih dana, a rukovodstvo Ajaksa očekuje da dobije 97 miliona evra za Brazilca. Holandski klub će polovinu novca od dobijene sume za prodaju Entonija iskoristiti za pojačanja, a u redove Ajaksa bi trebalo da se vrati Hakim Ziješ iz Čelsija.

Entoni je u Ajaks stigao 2020. godine iz Sao Paula za 13.000.000 funti, a ima ugovor sa holandskim klubom do juna 2025. godine. Za Ajaks je odigrao 82 utakmice i postigao je 25 golova.

Video: Bojica Nikčević snajperski po Radničkom, pogledajte kako su gosti poveli na Čairu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA