Borjan posle ispadanja iz Lige šampiona: "Onaj ko osuđuje, on nije pravi Zvezdaš!"

Kapiten crveno-belih je imao da poruči nešto svim navijačima

  • 30
FK Crvena zvezda - FK Makabi Haifa, kvalifikacije za Ligu šampiona Foto: Nikola Anđić

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u Ligu šampiona, pošto su u revanš utakmici odigrali 2:2 protiv Makabija, čime su Izraelci sa ukupnih 5:4 prošao u grupnu fazu Lige šampiona. Zvezda će igrati u Ligi Evrope, dok je svoju reč imao i Milan Borjan.

Milan Borjan je umalo postao heroj, uspeo je da odbrani penal pri kraju poluvremena, ali je u nastavku akcije primio gol sa nekih 30 metara, čime je Makabi došao do 2:1, u poslednjim trenucima je primljen i gol posle kornera, kada je Milan Pavkov savladao svog čuvara, a sve to je moglo biti drugačije, ističe Milan Borjan.

- Moglo je drugačije, uvek može bolje, ali Bože moj nekad imaš sreće, nekad ne. Preponosan sam na ekipu, dali smo maksimum i ispali smo. Idemo dalje, igramo Ligu Evrope, jako je takmičenje. Sledeće godine ćemo ići u Ligu šampiona direktno ako uzmemo titulu, moramo se skoncentrisati na sledeće dve utakmice u Superligi, da dobijemo obe, ide derbi. To će odlučivati titulu ove godine, ima još da se igra.

Borjan je stao u odbranu i Milana Pavkova koji je postigao autogol u poslednjim trenucima utakmice.

- Pavkov je doneo sreće, onaj ko osuđuje nije pravi Zvezdaš, Pavkov je pokazao na Marakani i van nje, da donese readost. Onaj koji ga okrivljuje njega ili bilo koga, ili grešku, on nije pravi Zvezdaš.

Video: Autokomanda sva u crveno-belom: Delije se skupljaju ispred Marakane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskeno

    23. avgust 2022 | 23:43

    krava koja daje 100 litara mleka pa ritne kofu! E to si ti

  • Nenad

    23. avgust 2022 | 23:25

    Pa da. To je strasni Makabi iz top 5 lige. Momci nekada se ulazilo u LS preko Njukastla. Ali to dok je bilo lige u Srbiji. Ali imate vi vasu ping-pong ligu sklanjalicu pa se igrajte.

  • Ja

    23. avgust 2022 | 23:27

    U svakoj utakmici covek pravi konstantno po jedan kiks vreme je za novog golmana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA