Scene agonije na Marakani, igrači Zvezde u suzama i šoku: Jedan najteže podneo poraz, a nije Pavkov

Jedno od najtužnijih večeri za ovu generaciju crveno-belih

  • 86
FK Crvena zvezda, FK Makabi Haifa Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su šokantno ispadanje od Makabija iz Haife na Marakani, pošto su u revanšu pred krcatim stadionom odigrali 2:2. Imala je Zvezda sve u svojim rukama, fenomenalnu atmosferu na stadionu i vođstvo od 2:0, ali su dva "pomračenja" u sudijskoj nadoknadi prvog i drugog poluvremena presudila crveno-belima.

Tragičari su bili oni koji su često u prošlosti bili heroji i koji su svojim igrama zadužili Zvezdu toliko da im gotovo niko nije zamerio.

To je fudbal i dešava se. Najpre je Milan Borjan, neposredno nakon što je odbranio penal i doveo atmosferu na Marakani do usijanja, nekoliko sekundi kasnije primio gol sa preko 30 metara gde mu je lopta prošla ispod ruke.

A onda je u 90. minutu usledio totalni šok, kada je Milan Pavkov postigao autogol i onemogućio Zvezdu da igra Ligu šampiona.

Posle meča igrači su bili neutešni, što se moglo videti i na fotografijama.

Mnogi od njih su popadali na travu i plakali. Suze su mogle da se vide i kod tragičara Pavkova, koga je ispred navijača tešio Milan Borjan.

Ali, najteže je, sudeći po fotografijama, bilo Aleksandru Dragoviću, koji je najpre ostao dugo da leži na travi, da bi i ispred navijača na severnoj tribini sa suzama u očima i nevericom na licu nemo posmatrao, a takođe su u očima mogle da se vide i suze.

Teško je bilo i Aleksandru Kataiju, koji je takođe dugo ležao na travi nepomično, sa rukama preko lica.

Pogledajte i kako je to izgledalo u galeriji:

Video: Delije uz baklje pozdravile igrače posle bolnog ispadanja: Ne prazni se sever i posle neuspeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi-11

    24. avgust 2022 | 08:16

    Pa da su vise radili i trenirali a manje splavarili ne bi sinoc plakali.... niko im nije kriv sto su u 48 minutu popadali ko spricane kokoske... U obe utakmice drugo poluvreme ne mogu da se krecu cemu onda lazne suze....Zvezda vise nije klub ti je perionica para i leglo kriminalaca....

  • Pera

    24. avgust 2022 | 08:31

    Stankovicu zapitaj se imamo 3 puta skuplji tim i ispadnemo od 168 tima uefa rang liste posle Serifa i Omonije ovo vec ne moze biti slucajno Milojevic je sa duplo gorim timom uvodio Zvedu u ls!!!

  • Kiza

    24. avgust 2022 | 08:12

    Kada su dolazili ovi stranci u Zvezdu predstavljani su kao fudbalski vanzemaljci, kao da su dolazili Mesi, Ronaldo, Levandovski, a ono ne zna se ko je grdji jednostavno plac majke Bozje. Ti stranci da nesto vrede igrali bi u boljim ligama Evrope a ne u ovom blatu od srpske lige. Mozda su oni dobri za Paetizan, Vojvodinu, Vozdovac, Napredak, ali za Makabi ocigledno nisu. Zlo da je sinoc bio PSG, Mancester, Bajern ili neki tako jak klub. Sve strance otpustiti i dati sansu nasim mladim igracima. A da Terzic bi mogao da ode iz Zvezde malo za promenu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA