FK Novi Sad posle trenera ostao i bez direktora

Janjić napustio kljub

  • 0
Mihailo Janjić, FK Novi Sad Foto. Telegraf/Mihailo Janjić

Posle promene u sportskom sektoru gde je na klupi Aleksandra Radunovića zamenio novi šef struke Branko Žigić, novosadskog prvoligaša napustio je i tehnički direktor Mihailo Janjić.

Janjić je na Detelinari proveo pet godina obavljajući dužnosti sekretara kluba, upravnika sportskog centra potom i tehničkog direktora.

Kako je za naš portal izjavio, teška srca napušta klub ali je spreman za nove izazove.

- Vreme je za nove izazove u karijeri o kojima ću blagovremeno obavestiti javnost. Kao i do sada moje srce neprestano će biti uz žuto-plave. Uveren sam da pobede i dobri rezultati neće izostati, te da će zacrtani ciljevi biti ostvareni - kaže Janjić i dodaje:

- Profesionalno sam rastao uz klub, davajuću najveći mogući lični doprinos kako bi posrnulog giganta vratili na stare staze uspeha, u čemu smo uspeli i na šta sam izuzetno ponosan.

Posebnu zahvalnost za podršku u radu uputio je gradonačelniku Milošu Vučeviću i dugogodišnjem rukovodiocu kluba Siniši Kresojeviću.

- Zajedno smo iz petog uveli klub u prvi rang, potpuno obnovili sportski centar, stabilizovali finansije i započeli najveći investicioni projekat rekonstrukcije stadiona po UEFA standardima, što za mene predstavlja ogromnu satisfakciju za rad i trud, koji mi je istovremeno doneo i veliko životno i profesionalno iskustvo - kaže odlazeći tehnički direktor

Janić se zahvaljujem i ljudima iz aktuelne uprave na čelu sa predsednikom Gulevskim, prema kojima kako kaže, ima izuzetno poštovanje i veru da će nastaviti sa kontinuiranim razvojem i napretkom Novog Sada

Na kraju svoje izjave pozvao je Novosađane da dođu na stadion GAT arena gde Novi Sad igra domaćinske utakmice zbog trenutne rekonstrukcije na Detelinari, i podrže žuto-plave koji se nalaze u rezultatskoj krizi sa tri izgubljene utakmice i jednim remijem.

(Telegraf.rs/Nikola Bilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA