≫ 

Skupljanje sličica za Mundijal? Skup hobi: Evo koliko košta jedna kesica, popunjen album "malo bogatstvo"!

Skoro dva hleba možete uzeti za jednu kesicu, svakako bi za pet sličica mogli da dobijete i litar mleka

  • 16
Panini, sličice, Kristijano Ronaldo Foto: Piero CRUCIATTI / AFP / Profimedia

Velika smotra je na vratima - Svetsko prvenstvo u Kataru nam se munjevito približava, što znači da kreće i manija za samolepljivim sličicima fudbalera i selekcija sa Mundijala. Ipak, mnogi će se počešati po glavi i dobro razmisliti da li će i ove godine skupljati i popunjavati svoju kolekciju. Naravno, zbog cena.

Jedna kesica sličica iznosi 90 dinara!

Oni koji su revnosno pratili svako Evropsko i Svetsko prvenstvo i popunjavali albume, zasigurno su se zapitali da li će njihov budžet izdržati trku sa ovim hobijem.

Ukoliko uzmemo u obzir da morate da sakupite 638 sličica kako bi popunili kolekciju, od finansijskih preračuna bi odmah mogla da vas zaboli glava.

Svaka kesica sličica sadrži pet sličica, pa eto, možete i zaključiti da bi to bio prilično hrabar poduhvat za svakoga.

Sve to bi moglo da umanji vašu finansijsku "bol" ukoliko bi išli na masovna menjanja na trgovima, ali su svi mali kolekcionari složni da je cena prilično velika za jednu kesicu.

Skoro dva hleba možete uzeti za jednu kesicu, svakako bi za pet sličica mogli da dobijete i litar mleka, a mogli biste i za pet sličica da sebi priuštiti većinu pašteta iz širokog asortimana.

Album se sada na nekim akcijama može dobiti i za džabe, a ukoliko vam ni to nije gratis, onda... Onda je i to novi trošak.

Nekada je skupljanje sličica bila nešto jeftinija zabava (duplo jeftinija nego sada zasigurno), a sada to prerasta u priličan luksuz.

Video: Tadić: Dok Piksi nije došao nismo se uopšte bavili sobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kkk

    25. avgust 2022 | 14:12

    Pa dobro, razvuče se do prvenstva pa i nije neki trosak, svakako bolje kupiti dve kesice na dva dana nego davati 400 dinara za paklu cigara svaki dan

  • N

    25. avgust 2022 | 13:39

    Kada se setim,kada su bile 50 din :(

  • Boris

    25. avgust 2022 | 14:19

    Nedeljom kod Terazijske cesme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA