≫ 

Zvezda sjajnim snimkom od 62 sekunde otkrila kako se Marakana "napunila" protiv Makabija

Crveno-beli su u utorak imali fanatičnu podršku

  • 5
FK Crvena zvezda Printskrin: Twitter/crvenazvezda

Crvena zvezda je u utorak veče imala fenomenalnu podršku navijača na mečus a Makabijem, a iz kluba su se potbrdili da u 62 sekunde "objasne" kako se popularna Marakana napunila do poslednjeg mesta!

Crveno-beli nisu uspeli da se domognu Lige šampiona, dali su autogol u 90. minutu i tako ostali bez iste, ali svakako mogu da budu ponosni na svoje navijače koji su još jednom pokazali da su njihov 12. igrač.

"Punjenje" Marakane izgledalo je poput puzli, navijači su u crvenim i belim majicama ispunili najveći deo tribina čak sat vremena pre početka utakmice.

Srpski šampion naredni meč igra u subotu od 20.30 časova protiv Javora, a karte su već puštene u prodaju.

- Posle utakmica protiv Makabija izuzetno je važno da tribine budu što više ispunjene, a svi zainteresovani ulaznice za meč protiv Javora mogu već sad da obezbede već danas putem OVOG linka, dok će se karte na blagajnama prodavati u petak od 10 do 19 časova i u subotu od 12 sati do početka utakmice. Cene karata su sledeće: Sever: 300 dinara, Istok: 400 dinara, Zapad: 500 dinara, VIP Zapad: 1000 dinara, VIP 1: 2000 dinara, VIP 2: 2000 dinara, Vip Galerija: 3000 dinara Zvezdaši, vidimo se na Marakani u subotu od 20 časova i 30 minuta - stoji u saopštenju kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaaaa

    25. avgust 2022 | 17:21

    Za isto toliko se i ispraznila🤣

  • Oue

    25. avgust 2022 | 18:40

    Sledeca utakmica sever I jug Crna a zapad I istok bela boja 😂😂😂.

  • Pitanje

    25. avgust 2022 | 22:20

    A jel dao samoproglaseni Mister ostavku ili sezonsku da stavim u fioku do daljnjeg? Ima odličan tim ali ima i komplekse, i naravno nema znanja. 3 puta najlakši mogući protivnik 3 puta ispada. Ne bi on ni sa Barsom ušao u LK (intertoto kup) da treba da igra kvalifikacije. Jednostavno čovek greška. Sreća pa se prebacuje za LE inače nikada sa njim ništa ne bismo igrali. PA LUDAK STANOJEVIĆ BI SA OVOM EKIPOM ODRAO MAKABI. Deki budi šmeker i daj ostavku. Rekao bih isto i za Terzica i Mrkelu ali teško da oni mogu da budu šmeker pa da ne trošim reči.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA