≫ 

Birmančević dao gol za Malme, Saša Ilić ispao u 84. minutu

Povremeni reprezentativac Srbije pogurao svoj klub ka Ligi Evrope, dok je bivši kapiten Partizana sa svojim CSKA ostao bez Lige konferencija

  • 0
Saša Ilić, FK Čukarički Foto: MN Press

Fudbaleri Malmea pobedili su turski Sivas u gostima rezultatom 2:0 i tako potvrdili plasman u grupnu fazu Lige Evrope, a strelac jednog gola za švedski tim bio je i Veljko Birmančević.

Povremeni srpski reprezentativca odlično je istrčao kontranapad u 78. minutu i već tada je bilo jasno da Malme ide dalje. Pogotovo što su u prvom meču slavili sa 3:1.

Konačan rezultat postavio je Isak Telin u 90. minutu, a vredi pomenuti da je Malme sada potencijalni rival Crvene zvezde u grupnoj fazi LE. Podsetimo, žreb je na programu u petak u 13.00 časova i već sada znamo kako izgleda većina šešira.

Iste noći, samo u Ligi konferencija, Saša Ilić i njegov CSKA iz Sofije ostali su bez grupne faze - iako su u prvom meču slavili sa 1:0. Međutim, Bazel je u revanšu slavio rezultatom 2:0. Golove su dali u 66. i 84. minutu preko Freja i Langa.

U grupnu fazu LK ide i Fiorentina koja je odolela u Holandiji. Posle pobede od 2:1 kod kuće, odigrali su 0:0 u revanšu. Luka Jović je ušao u 71. minutu, Nikola MIlenković je odigrao čitav meč.

Video: Novak stigao u Arenu: Svi su u delirijumu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA