≫ 

Izašao raspored Zvezdinih mečeva u Evropi: Monako odmah gostuje na Marakani, onda šampion Srbije ide u Tursku!

Grupna faza počinje i završava se protiv "kneževa"

  • 17
FK Crvena zvezda - FK Makabi, Liga šampiona Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su saznali imena rivala u okviru grupne faze Lige Evrope, a sada je tu i tačan raspored utakmica.

Borbu u Ligi Evrope će fudbaleri Crvene zvezde započeti u Beogradu protiv Monaka, a zatim ih očekuje gostovanje u Turskoj. Posle tog duela sledi dvomeč sa Ferencvarošem, dok će u poslednja dva kola Zvezda dočekati Trabzon i takmičenje završiti na gostovanju protiv Monaka 3. novembra.

RASPORED:

8. septembar: Crvena zvezda - Monako (21:00)

15. septembar: Trabzonspor - Crvena zvezda (18:45)

6. oktobar: Crvena zvezda - Ferencvaroš (18:45)

13. oktobar: Ferencvaroš - Crvena zvezda ( 21:00)

27. oktobar: Crvena zvezda - Trabzonspor (21:00)

3. novembar: Monako - Crvena zvezda (18:45)

Video: Stanković utučen: Ovo je bolno, spreman sam da primim posledice, osećam se loše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    27. avgust 2022 | 11:24

    Odličan raspored. Priželjkivao sam Monako u prvom kolu kod nas. Trenutno su totalno van forme i u prvenstvu i u Evropi. Samo se plašim da nije došlo do nekog rasula u našoj svlačionici. Valjda smo podošli posle ovog šoka protiv Makabija i verujem u novog Milojevića. Već u sredu rapsodija..

  • Ale ale ale oooooooo

    27. avgust 2022 | 11:42

    Dobili smo izuzetno tesku grupu, gde Monako i Trabzon vrede nekoliko stotina miliona i imaju bas jake ekipe. Ne znam, koliko jos godina treba da prodje da neko u Zvezdi shvati da NEMAMO DESNOG BEKA, to je goruce pitanje. Zadnji vezni je kritican, meni je Sanogo-kada je spreman i u formi bio i ostace na toj poziciji BOG OTAC, daj boze da nakon odlaska dekija, sa kojim je bio u ratu prihvati produzetak ugovora, jer je zver i moze jos mnogo da pruzi ali mu treba naci zamenu!!!Ne bih ja trazio spica, dao bi sansu ohiju, jer je nije dobio od kada je dosao iz razloga jer se posvadjao sa dekijem.Ne treba tu mnogo korekcija, sa desnim bekom se Erak vraca na mesto stopera sa Djeneralom i to je sve. Ne treba bacati gomilu para da se pojaca ekipa jer je grupa tresak.Generalno su nam male sanse da prodjemo grupu, Ferenc ne poznajem, sa francuzima veoma tesko, sa turcima tesko!!!!!!!

  • Ze1

    27. avgust 2022 | 13:12

    Cekamo vas francuzi.👆 Zvezda moze da pobedi svakoga. I to svi dobro znaju. Hrabro u nove pobede. Mi smo Zvezda 💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA