Šok za Bajern: Menhengladbah im je ranjiva tačka, Borusija peti meč u nizu bez poraza protiv Bavaraca!

Nerešen ishod na "Alijanc Areni"

  • 0
FK Bajern - FK Menhengladbah Foto: Tanjug - AP

Šok u Bundesligi! Posle neverovatna tri kola, Bajern je zaustavljen i to pred svojim navijačima. Meru je uspela da mu uzme Borusija Menhengladbah, koja je dugo bila i na vratima velike pobede - 1:1 (0:1).

Nije ovo bio dan za Bajern iz Minhena koji je imao dosta problema napadački protiv Borusije Menhengladbah, ali to ne treba toliko ni da čudi ako se pogleda tradicija između ova dva tima u poslednjih nekoliko godina.

Naime, bio je ovo peti meč u nizu na kojem Bavarci nisu uspeli da slome Borusiju. Prethodnog januara, Menš je savladao Bajern rezultatom 2:1, samo nekoliko meseci ranije u Kupu su ih dobili pred svojim navijačima sa šokantnih 5:0, da pre toga je u prvenstvu na istom mestu bilo 1:1. I u prijateljskom, pripremnom meču za prethodnu sezonu, Borusija je izašla kao pobednik sa 0:2.

Meč je inače nakratko bio i prekinut u prvom poluvremenu zbog uletanja navijača na teren koji su pokušali da se vežu za stative dva gola.

Ovde je ponovo Menhengladbah dugo gledao prema pobedi, pošto je posle poništenog pogotka Sadija Manea zbog ofsajda u 34. minutu stigao šok na drugoj strani samo devet minuta kasnije kada je Tiram na asistenciju Kramera doveo goste u prednost.

Držao se gostujući sastav u prednosti sve do pred sam kraj, kada je Sane ipak uspeo nekako da probije bedem Borusije Menhengladbah i da u 83. minutu na asistenciju Musijale, ispostaviće se, postavi konačan rezultat ovog meča.

Nervoza je i te kako bila pristuna u redovima domaćih, a kako i da ne bude, ako znamo da su u prve tri runde uspeli da daju čak 15 golova, a da prime samo jedan. Danas nije išlo sve tako glatko, pa će Bavarci morati da se zadovolje deobom prvog mesta na tabeli sa Unionom iz Berlina koji je moćno pregazio Šalke ranije danas sa 6:1.

Video: Voždovcu (ne)pravedno sviran penal? Golman Krunić brani Bojoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA