≫ 

Voždovac ima aždaju na golu: Nestvarne odbrane Krunića vinule Zmajeve u evro zonu

Golman Voždovca odigrao meč karijere, odbranio penal, razbranio se i činio prava mala čuda u Lučanima

  • 3
miloš krunić Foto: MN Press

Fudbaleri Voždovca šepure se visoko pozicionirani na superligaškoj tabeli, posle pobede u Lučanima (2:1) smestili su se na sjajno treće mesto u gustom rasporedu ekipa u gornjem delu tabele gde se tek očekuje neizvesna, ljuta borba za evro pozicije.

Dileme nije bilo za igrača utakmice, izbor je bio sasvim lak, tu laskavu etiketu sebi je prišio golman gostiju Miloš Krunić, dvometraš, momak koji iz meča u meč suvereno gospodari među stativama. Osim odbranjenog penala na 0:0, Krunić je sa još nekoliko bravuroznih intervencija do ludila dovodio napadače Mladosti, doslovce je spustio roletnu na svom golu toliko da ni teniska loptica ne bi prošla da su je kojim slučajem ispalili igrači domaćeg tima. Jednom rečju, bio je fenomenalan!

Krunić je majstorski odradio svoj deo posla, a strelci Burmaz i Pantović su se na drugom kraju terena pobrinuli da ovo gostovanje po Voždovac bude savršeno. Bojović u finišu konačno savladao Krunića, ali bilo je kasno...

Video: Voždovcu (ne)pravedno sviran penal? Golman Krunić brani Bojoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA