Brodolom Partizanovih rivala u Evropi: Niko nije zabeležio pobedu na domaćem terenu, samo Kelnu bod

Vrlo loš vikend za ekipe sa kojima će crno-beli igrati u Grupi D Lige konferencija

  • 5
FK Marselj - FK Nica Foto: Tanjug - AP

Po imenima, Partizan ima ubedljivo najtežu grupu u Ligi konferncija. Prema trenutnoj formi, crno-beli bi možda i mogli da imaju šanse da prođu dalje, pošto nijedna od tri ekipe danas nije upisala pobedu, iako su svi redom igrali pred svojim, domaćim navijačima.

Pre svih, na teren je izašla Nica koja je u velikom derbiju Azurne obale poražena od Marselja pred svojim navijačima u reprizi onog meča od pre oko godinu dana koji je obilovao incidentima, a zbog kojeg je ovaj klub na kraju kažnjen oduzimanjem jednog boda.

Ovoga puta izgreda navijača nije bilo, ali je viđen potpuni raspad Nice koja je poražena sa čak 0:3, od čega su sva tri gola postignuta već u prvom poluvremenu, pa se može reći da domaći tifozi nisu imali čemu ni da se nadaju u nastavku. Aleksis Sančez sa dva pogotka u 10. i 42. minutu, odnosno Tavares sa svojim golom u 37. minutu rešili su pitanje pobednika.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kada je reč o ekipi Kelna, ona jedino može koliko-toliko i da bude zadovoljna, pošto je došla do boda protiv Štutgarta, ali se mora reći da su fudbaleri domaćeg tima sigurno očekivali i više nakon što su punih 35 minuta imali i igrača više posle crvenog kartona Pajfera. Bez obzira na sve, Partizanov protivnik je i dalje neporažen u Bundesligi sa pobedom i tri remija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kao bosi po trnju su se proveli i fudbaleri Slovackog, koji su u jednom od zanimljivijih dvoboja Prve lige Češke poraženi od Libereca u Uherskom Hradištu. Kraj prvog poluvremena bio je kao iz horor filma za domaće, pošto je Gebre Selasije u 45. minutu prvo doneo gostima prednost, da bi Partizanov rival zatim ostao sa desetoricom posle isključenja Daničeka.

Van Buren je povećao na 2:0, da bi do kraj Mihalik sa penala uspeo samo da postigne utešni gol za Slovacko za konačnih 1:2.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Natho slavio s njima: Igrači Makabija naleteli na fudbalere Partizana na aerodromu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Keli

    28. avgust 2022 | 20:00

    Ti brodolomi ce ove crno bele majstore pobediti jednom nogom

  • Rm

    28. avgust 2022 | 18:35

    A mi smo kao u dobroj formi hahaha

  • Hhdh

    28. avgust 2022 | 20:30

    Po cemu ovo jedna od najtezih grupa? Imas Keln, ekipu koja nema ekipu za tri fronta i koja ce zavrsiti ispod desetog mjesta u Njemackoj lifi i Nicu koja isto nece biti medju najboljima u Francuskoj. Da ne spominjem sedmoplasiranu ekipu prvenstva Ceske i osmoplasiranu prvenstva Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA