Horor u Italiji: Fudbaler (27) čekićem ubio svoju 30 godina stariju bivšu devojku, bio je opsednut njom

Đovani Padovani optužen je za delo teškog ubistva Alesandre Mateuzi

  • 3
Giovanni Padovani, Alessandra Matteuzzi Foto: Facebook/Giovanni Padovani, Instagram/alevenny

Scene strave iz užasa iz Italije. Fudbaler koji godinama već nastupa u trećem i četvrtom rangu tamošnjeg fudbala, Đovani Padovani (27) pronađen je od strane policije u blizini mesta ubistva svoje 30 godina starije bivše devojke, Alesandre Mateuzi, koju je prema prvim navodima ubio čekićem.

Jezivo ubistvo se dogodilo manje od mesec dana nakon što je Alesandra prijavila Đovanija policiji zbog uznemiravanja i progona, a njih dvoje su prethodno bili zajedno godinu dana.

Kada je Alesandra okončala vezu, Đovani nije mogao da se pomiri sa tim i neprestano je zvao, pa joj slao i na stotine poruka zbog čega je ova odlučila da ga prijavi, što se Padovaniju očigledno nije dopalo.

Sve je kulminiralo pre sedam dana kada je Padovani zatražio od svog kluba da propusti svoj Kup meč sa drugim timom Katanije, kada se uputio da uradi svirepi čin.

Otišao je u Bolonju gde je sačekao svoju bivšu devojku ispred zgrade i dok je telefonom pričala sa svojom sestrom napao je i udario čekićem i bejzbol palicom, prema pisanju lokalnih italijanskih medija.

Sestra je čula kako Alesandra moli Đovanija da prestane pre nego što je poziv prekinut, a ova je odmah pozvala policiju koja je stigla na mesto nesreće gde je nesrećna žena još davala znake života, ali su povrede bile toliko teške da je preminula na putu do bolnice.

Na fotografijama mesta zločina su se videle lokve krvi i nakit usmrćene devojke, a fudbaler je brzom reakcijom organa reda priveden i osumnjičen je za brutalno ubistvo zbog kojeg mu preti više godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Labud

    28. avgust 2022 | 23:35

    s 56 to je baba a ne djevojka. ubio je zbog novca

  • Sudija Dred

    29. avgust 2022 | 12:21

    Čuj:"preti mu više godina zatvora"?? MA DOŽIVOTNA BRE za ovu džukelu.✊️👊✊️ Nije mu dosta što se spetljao sa babom,pored toliko mladih devojaka,nego je još i ubio na sred ulice..PSIHOPATA,ŠTA DRUGO?? SAMO DOŽIVOTNA ZA TAKVE ✊️👊✊️👊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA