≫ 

Debitant sudi 168. večiti derbi između Partizana i Zvezde

Milan Mitić delegiran za duel u Humskoj

  • 12
Milan Mitić Foto: MN Press

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odredila je Milana Mitića (36) za glavnog delioca pravde na predstojećem 168. večitim derbiju između Partizana i Crvene zvezde!

Mitiću će ovo biti debitantski debi, a u sredu veče u Humskoj (20.00 časova) pomagaće mu Uroš Stojković i Milan Mihajlović - pomoćne sudije iz tima Srđana Jovanovića. Četvrti arbitar je Momčilo Marković, dok će u VAR sobi sedeti Aleksandar Živković i Milovan Ristić (AVAR).

Mitić je ove sezone sudio četiri utakmice Superlige Srbije. Istovremeno jednu i Zvezdi (pobeda protiv Radničkog iz Niša od 4:0) i Partizanu (remi sa TSC-om od 0:0).

Crveno-belima je na startu šampionata svirao penal koji je Aleksandar Katai pretvorio u gol, dok je dva puta pokazao na "kreč" i u duelu Mladost GAT - Čukarički (0:2).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kmekavac iz bunker

    29. avgust 2022 | 20:09

    Zvezda ima ceo aparat.Zvezda ima sudiju Grujica iz Partizana,Zvezda ima Bjeku iz FSS,Zvezda ima sve,a mi nista,imamo Zeksa Pumu i Profu 2 km od Vrtica. Pravda za Partizan,pozivam da se svi u sredu obucemo u kostim Zebri i pokazemo im

  • Derbi

    29. avgust 2022 | 19:39

    A Zamislite komentar Zeljka Stetocine posle derbija Ako bude nereseno bice,evo namerno su da bi opstala uprava Partizana Ako Zvezda pobedi,bice Sudije krive,ako Zvezda razbije Partizana vise golova,Vucic kriv.Pojedini ljudi daju sebi za pravo sve da ispljuju i gaze u ovoj Srbiji,kome nevalja,nek ide odakle je dosao

  • Postenje

    29. avgust 2022 | 19:35

    Ja sam za Sudiju Grujica,ili Spasica onog iz 2010,pa onaj Karadzic,isto jedan jako posten sudija,ili moze evo ovaj juce iz Kragujevca,eto moze i on

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA