Nikad "vreliji" večiti derbi: Preuzmi ekskluzivan bonus i sastavi navijački tiket

Na redu je novi večiti derbi, a sportska kladionica Meridian i portal Telegraf donose ekskluzivan bonus za online klađenje!

  • 3
Meridian

Foto: Meridian

U srpskom fudbalu nema mira, ali jedno je sigurno - kada na red dođe "večiti derbi" - ništa drugo nije bitno!

Kako god Crvena zvezda i Partizan igrali, kakve god rezultate nizali, dovodili "prava" pojačanja ili ne, kada se derbi približi - sve se zaboravlja, a kod svih navijača naviru posebne emocije.

I zato - sportska kladionica Meridian i ovog puta pomera granice i donosi ti fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 1.500 RSD! Sve što je potrebno – REGISTRUJ SE uz promo kod: Telegraf na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i BONUS JE TVOJ!

Pravila su jasna: prilikom registracije dobijaš potpuno BESPLATNO 1.000 RSD, a ukoliko istog dana deponuješ minimum 200 RSD - stiže još 500 RSD bonusa na tvoj račun!

A, kada se radi o derbiju…

Malo šta se u svetu sporta može porediti sa srpskim "večitim derbijem", a pred nama je još jedan, koji u velikoj meri može uticati na ishod čitave sezone oba kluba. Znamo da je rano tako nešto prognozirati, sezona je praktično tek startovala, ali kako Zvezda već ima solidnu prednost, jasno je da Partizan mora da ide na sve ili ništa.

Crno-beli na svom stadionu dočekuju aktuelnog šampiona naše zemlje, u okviru devetog kola Super lige, meč je na programu večeras od 20 časova.

REGISTRUJ SE - PREUZMI BONUS

Sigurni smo da ste svi u toku sa najnovijim informacijama i promenama trenera na obe strane Topčiderskog brda.

Međutim, prethodnih godina smo se mnogo puta uverili da sva statistika, forma, predviđanja i očekivanja brzo padnu u vodu kada se radi o "večitom derbiju". Srce, hrabrost, požrtvovanost i veća želja za pobedom često odnesu prevagu, a koja strana će se ovog puta radovati?

Navijački ili objektivno - verujemo da imate svog favorita, a ako je tako - na pravom ste mestu, jer ukoliko ste u pravu možete ozbiljno zaraditi! Kako?

Tako što ćete spojiti fudbal i online klađenje, što ionako, rekli bismo, ide jedno uz drugo. Naime, sportska kladionica Meridian donosi sjajan SPECIJAL IGARA za novi "večiti derbi", pa možete prognozirati pobednika, ali i iskoristiti NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI za još mnoštvo igara.

REGISTRUJ SE - PREUZMI BONUS

Evo i nekoliko primera:

Način prvog gola:

slobodan udarac - kvota 20

gol glavom - kvota 5.00

autogol - kvota 22

penal - kvota 10

Rezervni igrač daje gol - kvota 2.50 Het-trik na meču - kvota 20 GG Gol glavom na meču - kvota 20 Crveni karton i penal - kvota 9.00

Dakle, kao što znamo - očekuje nas pravi fudbalski spektakl, a sve to možete dodatno "začiniti" uz jedan NAVIJAČKI TIKET koje sastavite u Meridianu!

Ukoliko verujete u pobedu Crvene zvezde - iskoristite kvotu 2.40 na pobedu izabranika Miloša Milojevića, a ako ipak verujete u trijumf domaćeg tima - čeka vas kvota 3.25.

*Napomena: kvote su podložne promenama.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mateo

    31. avgust 2022 | 12:14

    Dobar bonus za derbi da se napravi neki dobar tiket.

  • sonja

    31. avgust 2022 | 14:43

    Derbi je uvek iznenadjenje ,ali kvota 10 na penal je i vise nego odlicna.To sam odigrao a na golove cu u meridianu na uzivo kladjenju

  • QQ

    31. avgust 2022 | 13:24

    A gde je taj cod?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA