Pogba isplatio grupu koja ga je ucenjivala, tražili mu 13 miliona, dao im je 100.000 evra

Francuz je bio primoran na ovaj korak posle rizika da navodni "prljav veš" iz njegove karijere i života bude otkriven

  • 0
FK Mančester Junajted - FK Liverpul Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Juventusa Pol Pogba platio je 100.000 evra organizovanoj grupi, koja je prethodno pokušala od njega da iznudi 13 miliona evra, saopštili su danas francuski zvaničnici. Francuski tužioci istražuju navode da su Polov brat Matijas i prijatelji iz detinjstva od slavnog fudbalera Juventusa pokušali da iznude čak 13 miliona evra, preneo je AP.

AP navodi da je ova grupa više puta zastrašivala francuskog reprezentativca tvrdeći da ih ne podržava pošto je postao svetska fudbalska zvezda.

Zvaničnik blizak istrazi, koji je insistirao na anonimnosti, potvrdio je danas agenciji AP da je Pogba rekao istražiteljima da je već platio 100.000 evra.

Prema izveštajima francuskih medija, Pol Pogba je rekao istražiteljima da su iznuđivači želeli da ga diskredituju emitovanjem video poruka tvrdeći da je slavni fudbaler navodno tražio od vrača da baci čini na zvezdu francuske reprezentacije i napadača Pari Sen Žermena Kilijana Mbapea.

AP podseća da je Pol Pogba ove navode negirao.

Matijas Pogba je pre dva dana na društvenim mrežama objavio da će otkriti "mnoge stvari" o svom bratu Polu, njegovom menadžeru Rafaelu Pimenti i Mbapeu.

Mbape nije želeo da komentariše ove informacije.

- Ovo su samo glasine. Volim Pogbu i nadam se da ovaj skandal neće uticati na njegov nastup na SP u Kataru - rekao je predsednik Francuske fudbalske Federacije (FFF) Noel Le Gre za Radio Monte Karlo.

Pol Pogba se u letnjem prelaznom roku vratio u Juventus iz Mančester junajteda, a trenutno se oporavlja od povrede desnog kolena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA