≫ 

Ova Voša može mnogo, nepobediva je posle osam utakmica, i Nišlije osetile snagu "Lala"!

Novosađani se vratili na pobednički kolosek ubedljivom predstavom na Karađorđu protiv Nišlija

  • 3

Fudbaleri Vojvodine vratili su se pobedničkim navikama posle tri vezana remija u Superligi i nastavili proboj ka samom vrhu tabele. Na "Karađorđu" u utorak uveče, u okviru 9. kola domaćeg šampionata, Radnički nije imao šanse, nije znao, niti umeo da isparira ekipi Milana Rastavca, koja je u velikom stilu došla do četvrte pobede u osam utakmica - 3:0!

"Lale" imaju i četiri nerešena rezultata i uz Zvezdu su i dalje jedini tim bez poraza u prvenstvu, a upravo jedinu zaostalu utakmicu Novosađani imaju da odigraju sa šamponom i nema sumnje da nas čeka istinski spektakl u "Srpskoj atini" kada se on bude desio.

Strelci za Vojvodinu protiv Nišlija bili su Baraj, Simić i rezervista Uroš Nikolić, koji je efektno stavio tačku na moguće i najbolju partiju Novosađana ove sezone.

Sve je jasno, Voša ume, Voša ima snage, Voša zna i kako da se održi u samom vrhu superligaške tabele i nema dileme oko toga da će se mnogo toga pitati za evro pozicije u nastavku sezone.

Novosađani deluju kao tim koji u svakom momentu zna šta želi i kako to da ostvari, a timska igra i ovog puta je iznedrila egzekutore, Baraja kao finišera kod prvog gola, i Veljka Nikolića, koji je svojim već petim golom potvrdio veliku formu u kojoj se nalazi. Njegov pogodak je bila zapravo najbolja slika timske igre "Lala" pošto je stigao u kooprodukciji napadača i vrhunske asistencije Nemanje Nikolića - za efektnu arkrobatiku Simića (video u vrhu).

Radnički je bio nokautiran posle 0:2, Štulić je bio solidna opasnost u par navrata, no moraće Nišlije da vide šta će i kako će dalje posle novog poraza koji ih je ostavio u donjem delu tabele.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    30. avgust 2022 | 21:13

    Svaka cast Voso, da vas nisu pokrali 3 utakmice, bili bi ubedljivo drugi. Ali sve za partizanku, moraju biti drugi..

  • Limar

    30. avgust 2022 | 22:01

    Dok ne dodje mezimica,onda se gace skidaju u svlacionici,i gubi se 50 jubilarni put za redom.Filijala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA