≫ 

Sadik na pragu transfera karijere, veliki novac je u pitanju, Partizanu se smeše procenti!

Nigerijac će, kako stvari stoje, karijeru nastaviti u Sosijedadu

  • 6
Umar Sadik Foto: Profimedia/Zuma press

Da li je to došao trenutak da Umar Sadik naplati fenomenalne partije koje je iz Partizana preneo u Almeriju, a onda eksplodirao u španskom fudbalu u oba najviša ranga. Španski mediji večeras donose vest da je golgeter na pragu prelaska u tabor Real Sosijedada - za 20 miliona evra!

Ovu informaciju prvi je na uvid javnosti dao je dnevnik Kadena Ser, podsećajući da Sadik stiže kao zamena za Šveđanina Aleksandera Ajzaka koji je postigao fenomenalan posao sa Njukaslom, koji je za njegove usluge platio Baskijcima astronomskih 70 miliona evra.

Sadik će, kako stvari stoje, imati zadatak da nadomesti odlazak sjajnog napadača.

Osim Almerije, dobro će zaraditi i Partizan koji ima pravo na 10 odsto od transfera ovog fudbalera ukoliko Almerija ostvari zaradu na osnovu koje se i Beograđanima aktivira pomenuti bonus. Prema navodima Španaca, Sosijedad će Almeriji isplatiti 20 miliona evra (plus bonusi) što znači da će Partizanu pripasti oko 1.100.000 evra, što je, jasno, sjajna vest za crno-bele. Podsećamo da su Beograđani već naplatili nekoliko bonusa koje je Sadik sjajnim partijama aktivirao tokom boravka u Almeriji.

Portal kadena Ser takođe navodi da su se čelnici dva kluba sastali u Madridu kako bi utanačili detalje transfera koji bi trebalo da bude realizovan do isteka prelaznog roka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marlonn

    30. avgust 2022 | 22:55

    Hahahahah Sadik ide za 20 mil eura,Parizan ima pravo na 10%., novinar piše partizanu će pripasti 1,1 mil eura.....ahahahhhae Srbijo medj šljivama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA